Slovo (i znak) X, od davnina je označavao poljubac, odnosno, tako su se prije potpisivali važni ugovori, i “zapečatili” poljupcem, odnosno upisanim znakom X. U “jeziku” cipela, znak X predstavljen je remenčićima koji su prekriženi i tako čine slovo X.

Galerija PR PR PR +0 PR

Zbog toga sam ih nazvala “poljubi me” sandale, jer svojim dizajnom nose tu skrivenu poruku. Niste ni znali da dok šećete gradom u X sandalama, svima šaljete slatke poljupce svog stila, šireći ih svakim novim korakom. Koliko različitih modela u slovu X, toliko i različitih vrsta poljubaca.

RETRO KISS

Ljubav prema vintage i retro modi nikada nije bila jača nego danas. Iza sebe imamo brojne dekade prošlog stoljeća, od kojih nas je svaka uveseljavala svojim specifičnim trendovima, tada tako novim i inovativnim, a danas, kada vlada opći eklekticizam u modi, još uvijek atraktivnim, zanimljivim i itekako poželjnim. Kada se 60-ih godina prošlog stoljeća zamišljao život u “dalekom” 21. stoljeću (npr. Kubrickov film “2001: Odiseja u svemiru”)mislilo se da će do tada ljudi u svom svakodnevnom životu nositi uniformirana svemirska odijela i cipele, ali kako su se samo prevarili;) Danas nosimo haljine i cipele koje su oni tada nosili! Tako je i s ovim prekrasnim modelima platform sandala s naglašenim drvenim petama, koje su trenutno vrlo popularne među trendsettericama i fashionisticama, i odlično se nadopunjavaju s boho haljinama i velikim slamnatim šeširima. Retro poljubac u sexy izdanju.

PR PR

https://www.planetobuca-webshop.com/zenske-trendy-sandale-10.html
  

UGODNI POLJUBAC

Ovo su sigurne sandale koje nikada neće iznevjeriti svojom udobnošću i komforom, a zadovoljit će i visoke estetske zahtjeve. Odlične za casual stil koji odmara nogu i mogu se nositi, ako treba i cijeli dan, bez ikakvog zamora. Nenametljive, udobne, vjeran su pratilac svake žene na posao, za slobodno vrijeme, na odmoru, u shoppingu. Poljubac na koji uvijek možete računati.

PR PR

https://www.planetobuca-webshop.com/zenske-casual-sandale-2.html

METALNI POLJUBAC

Ne radi se o poljupcu fana grupe Metallica ili o aparatiću za zube, nego o trendu koji slijedimo već neko vrijeme – metalnom sjaju na cipelama. Ima nešto u tom reflektirajuće isijavajućem sjaju materijala koji nas opčinjava svojom zrcalnom svemirskom strukturom. Možda zato što u sebi krije i naš lik? Zagledajte se malo bliže u “metalni” sjaj na vašim cipelama i ugledat ćete svog “najboljeg prijatelja”, koji vas prati u stopu! Ove neodoljive metalik sandale u srebrnoj ili brončanoj boji, toliko su lijepe i udobne da ih nećete
poželjeti skinuti cijelo ljeto! Posebno efektne na preplanuloj koži. Metalni poljubac vrijedan dijamanata.

PR PR

https://www.planetobuca-webshop.com/zenske-fashion-sandale-27.html

BLJEŠTAVI POLJUBAC


Za sve drama queen dame, koje vole dramatičan ulazak u prostoriju, ili šetnju po špici s osjećajem ubiranja svih pogleda. Niske flatform sandale sa blještavim materijalom i svjetlucavim leopard printom zadovoljit će sve strastvene fashionistice koje se u blještavilu osjećaju kao kod kuće. Iako imaju povišene potplate, ove sandale su neizmjerno lagane i pravi su odmor za stopala nakon visokih tankih peta, a istovremeno pružaju osjećaj posebnosti, sjaja i luksuza. Poljubac princa kojeg ste čekale!

PR PR

https://www.planetobuca-webshop.com/zenske-platform-sandale-5.html

Sve modele sandala možete kupiti u prodavaonicama i u webshopu Planet obuće.
 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju