Svaka veza je posebna i drugačija, no kada govorimo o parovima i njihovim navikama postoje zajedničke točke prema kojima je moguće odrediti kvalitetu veze ili pak odnosa između partnera. Jedan od načina je položaj spavanja partnera. Otkrijte što vaše noćne rutine govore o vašoj vezi

1. Lice prema licu s dodirom
Riječ je o najintimnijoj pozi koja je uobičajena za nove parove koji su zaljubljeni do ušiju. Ona opisuje iznimnu intimnost, ljubav i seksualnu aktivnost. Isto vrijedi i za pozu u kojoj su partneri oboje na istom boku, zagrljeni.

2. Svako u svom položaju
Znak opuštenosti između partnera. Ova poza spavanja uobičajena je za partnere koji se dobro poznaju i koji su zajedno prošli uspone i padove. Ona opisuje veliko povjerenje i poznavanje partnera.

3. Leđa o leđa ali se dodirujete
Iako izgleda kao vrlo hladna poza spavanja, zapravo je riječ o snažnoj intimi. Tek primjetan dodir zapravo označava veliku povezanost i potrebu da budu zajedno. Par se vrlo dobro poznaje, opušteni su te oboje poštuju osobni prostor partnera.

4. Vaša glava na njegovim prsima
Vrlo intimna poza spavanja koja opisuje ljubav i veliku strast. Također je tipična za novopečene parove i najčešći je položaj nakon vođenja ljubavi.

5. Licem u lice, ali bez dodira
Ovakva poza opisuje parove koji su dugo zajedno te koji su odavno prošli početnu fazu lude zaljubljenosti. Iako nemaju potrebu za konstantnim dodirima parovi koji spavaju u ovakvom položaju vrlo su povezani i ovisni jedno o drugome.

6. Na boku u istom smjeru bez dodira
Ova poza spavanja zapravo opisuje popularni spoon položaj, ali bez intimnig dodira. Parovi koji najčešće spavaju u ovom položaju vrlo su intimni i povezani. No, isto tako, riječ je o vezi koja ima malih trzavica čega su svjesna oba partnera.

7. Leđa o leđa, ali bez dodira
Ovaj položaj opisuje partnere koji se vrlo dobro poznaju i poštuju. Iako zvuči vrlo hladno, riječ je o stabilnoj vezi u kojoj su se partneri već zasitili stiskanja i maženja te uživaju u svojoj slobodi i svome zasluženom miru.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju