Organizacije su velika podrška potrebitima diljem Hrvatske, a vi možete biti njima. Ako ste član MultiPlusCarda možete jednostavno u par koraka donirati svoje BONUS kune i na taj način podržati organizacije u njihovoj svakodnevnoj brizi o djeci, starijima i nemoćnima te nezbrinutim životinjama.

BONUS kune sakupljene tijekom kupnje u Konzumovim prodavaonicama i kod drugih partnera programa možete jednostavno darovati putem aplikacije MultiPlusCard ili internetske stranice multipluscard.hr. Nije važno koliko ste BONUS kuna skupili jer je i mali iznos velik doprinos akciji, a donirati možete udruzi po izboru do 31. prosinca 2022.

Pridružite se tako kampanji „Najljepši Božić je kad darujemo zajedno“ te uz Konzum i MultiPlusCard budite vjetar u leđa onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Izaberite udrugu kojoj želite donirati

Konzum će samostalno donirati ukupno 200.000 kuna, a donacije će ove godine rasporediti na čak deset organizacija diljem Hrvatske koje rade s djecom i njihovim obiteljima, starijima i nemoćnima te nezbrinutim životinjama. I ove su se godine među organizacijama našle Udruga Breza koja pruža podršku djeci i mladima bez odgovarajuće roditeljske skrbi, Udruga Aurora koja pomaže oboljelima od cerebralne i dječje paralize te ostalim osobama s invaliditetom na području Šibensko-kninske županije te Udruga Brački pupoljci koja pruža podršku obiteljima djece s teškoćama u razvoju. Donaciju će dobiti i Udruga za informiranje, širenje i razvoj socijalnih usluga za starije osobe StarKA, Hrvatska udruga zaštitnika životinja Noina arka i Udruga Prava šapa koja se bavi hvatanjem uličnih mačaka, kastriranjem, cijepljenjem te pregledom mačaka kod veterinara.

Među organizacijama je i Centar Slave Raškaj Zagreb koji se bavi pružanjem usluga djeci i mladima s komunikacijskim teškoćama te Dječji dom Tić Rijeka koji je specijaliziran za rad s djecom i mladima koji su proživjeli nasilje, zlostavljanje ili zanemarivanje te koji žive u rizičnim obiteljima. Donacija će biti uručena i Centru za ranu intervenciju u djetinjstvu MURID koji pruža podršku roditeljima djece s razvojnim rizicima ili teškoćama u razvoju te Centru za pružanje usluga u zajednici Vladimir Nazor. Djelatnost navedenog centra uključuje skrb o djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi od 7. do 21. godine života te pružanje usluga savjetovanja i pomaganja djeci s ciljem podrške u kriznim situacijama.

Detaljnije informacije o samim organizacijama i procesu doniranja dostupne su na internetskoj stranici multipluscard.hr, a upravo će tamo biti vidljiv i ukupan iznos prikupljenih sredstava.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju