Iako je crna boja zastupljenija u garderobi tijekom hladnijeg dijela godine, mnoge žene ne odriču je se ni na najvišim temperaturama. Pritom paze da biraju laganije materijale poput pamuka i lana te lepršave krojeve kako bi koža disala.

Galerija Crna haljina je klasik koji nikad ne izlazi iz mode s.Oliver, 559 kn Oysho, 499,90 kn +12 Stradivarius, 179,90 kn

Među crnim komadima koji imaju svoje mjesto u garderobi tijekom cijele godine su i haljine. Radi se o modnom klasiku koji se nalazi u većini ormara i komadu koji funkcionira sjajno u raznim prigodama.

Crne haljine nas, između ostalog, spašavaju i u danima kada ne znamo što odjenuti. Pristaju svima te ih je lako kombinirati i prilagoditi svačijem stilu i ukusu. U svakom slučaju, radi se o komadu odjeće koji sigurno neće stajati neiskorišten na dnu ormara.

S obzirom na to da smo već debelo zagazili u proljeće i da su dani sve topliji mi smo u našoj galeriji izdvojili udobnije, lepršave modele crnih haljina midi dužine, a za neku od njih 15 možda se nađe mjesta i u vašoj garderobi.

Haljina na preklop Model koji "stanjuje": 15 haljina u kojima dokazano izgledamo mršavije

Trgovine u svojoj ponudi imaju modele različitih krojeva i uzoraka, a posebno popularne su točkice. Osim toga, neke haljine snižene u sklopu međusezonskih sniženja pa je sada prilika i za nešto povoljniju kupovinu.

s.Oliver, 559 kn s.Oliver, 559 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

C&A, 19,99 eura (150,95 kn) C&A, 19,99 eura (150,95 kn) (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Mango, snižena s 349,90 na 249,90 kn Mango, snižena s 349,90 na 249,90 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju