Hlače cigareta-kroja su svestrani, pametni model hlača u koje vrijedi uložiti novac. To nije samo naše mišljenje nego i mišljenje modnih stručnjaka.

Galerija s.Oliver, 729 kn Stradivarius, 150,60 kn H&M, 19,99 eura (150,85 kn) +9 River Island (Next), 45 eura (339,58 kn)

Radi se o modelu hlača koji sa sobom donosi dozu elegancije i sofisticiranosti i lako se uklapa u svaku modnu kombinaciju koju ste zamislili u svojoj glavi.

Zahvaljujući njihovoj dužini možete ih nositi uz raznu obuću. Jednako sjajno izgledaju uparene s gležnjačama, štiklama, mokasinkama pa i tenisicama.

U svakom slučaju, hlače cigareta-kroja model su s kojim ne možete pogriješiti, a ako su one u crnoj boji, u ormaru ćete definitivno imati komad koji nikad neće izaći iz mode.

Brineta iz centra Zagreba u hlačama koje su se nosile u 90-ima Vojničke hlače u street style izdanju sa zagrebačke špice Vojničke hlače u street style izdanju sa zagrebačke špice Vojničke hlače u street style izdanju sa zagrebačke špice +5 Lijepa brineta u vojničkim hlačama

U našoj galeriji izdvojili smo 12 modela crnih hlača cigareta-kroja koje je uvijek dobro imati u ormaru kao opciju s kojom nikad nećete pogriješiti.

H&M, 19,99 eura (150,85 kn) H&M, 19,99 eura (150,85 kn) (Foto: Internetska stranica proizvođača)

AD twenty (Europa92), 369 kn AD twenty (Europa92), 369 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju