Crne hlače su jedan od onih svestranih komada iz ormara koji se vrlo lako kombiniraju i izgledaju odlično u dnevnim i večernjih prigodama.

Galerija Crne hlače su modni klasik s.Oliver, 799 kn Scotch & Soda (Europa92), 1205 kn +12 Massimo Dutti, 649 kn

Upravo su njihova svestranost i činjenica da se radi o klasiku koji nikad ne izlazi iz mode, razlozi zbog kojih većina žena u svom ormaru ima barem jedne crne hlače.

Trgovine i webshopovi u svojoj ponudi imaju različite modele crnih hlača, a među popularnijima su oni širokih nogavica koji su istovremeno elegantan i udoban izbor, te model u kojem noge izgledaju posebno dobro.

Mogu se kombinirati sa štiklama i finim bluzama, ali i s tenisicama i običnim majicama. U svakom slučaju, radi se o odjevnom komadu koji ne bi trebao skupljati prašinu na dnu ormara.

10 modela idealne jakne za jesen koju vole žene svih konfekcijskih veličina Traper jakna popularan je izbor za jesen s.Oliver, 729 kn Reserved, 259,90 kn +7 H&M, 301 kn

Mi smo zavirili u ponudu trgovina i u našoj galeriji izdvojili 15 modela crnih hlača širokih nogavica čija bi se kupnja trebala isplatiti. Neki od izdvojenih modela imaju u potpunosti ili djelomično elastični struk što ih čini dodatno udobnima.

s.Oliver, 799 kn s.Oliver, 799 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Mango, 249,90 kn Mango, 249,90 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Scotch & Soda (Europa92), 1205 kn Scotch & Soda (Europa92), 1205 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju