Culotte hlače zanimljiv su odjevni predmet. Riječ je o spoju hlača i suknje koji je posebno omiljen u toplijem dijelu godine.

Galerija Culotte hlače posebno su popularne u toplijem dijelu godine Stradivarius, 25,99 eura H&M, 30,99 eura +14 Next, 54 eura

Taj model hlača najprije su nosili aristokrati i vojnici, a prije nego što su osigurale svoje mjesto u modnom svijetu, prigrlile su ih sportašice.

Danas ih nose žene koje preferiraju udobne, lepršave modele hlača koji kombinacijama donose dozu ženstvenosti. Među njima su španjolska kraljica Letizia i princeza od Walesa Catherine Middleton.

Catherine Middleton Catherine Middleton (Foto: Profimedia)

Kraljica Letizia u culotte hlačama Kraljica Letizia u culotte hlačama (Foto: Profimedia)

Culotte hlače odlično izgledaju u kombinaciji sa sandalama, tenisicama, natikačama, visokim ili ravnim cipelama. I gornji dio kombinacije može biti šarolik, od lepršavih bluza do obične bijele majice.

To znači da takav model hlača možete nositi u raznim prigodama, a u njemu će vaše cipele također doći do izražaja.

Od pet eura: 10 cipela ravnog đona za svadbe, krstitke i krizme Za svečane prilike možete nositi i cipele ravnog đona Boohoo cipele, 18 eura CCC cipele, 27,99 eura +7 Sinsay cipele, 4,49 eura

Za sve ljubiteljice culotte hlača zavirili smo u ponudu trgovina i u našoj galeriji izdvojili 15 modela u raznim bojama.

Stradivarius, 25,99 eura Stradivarius, 25,99 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Zara, 29,95 eura Zara, 29,95 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Medicine (Answear), 32,90 eura Medicine (Answear), 32,90 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju