Visoke temperature u većini ljudi bude potrebu da sastavljaju odjevne kombinacije u kojima će, prije svega, lakše podnijeti vrućinu.

Galerija Haljine bez rukava su kao stvorene za ljetne vrućine Ljetne haljine bez rukava - 15 Ljetne haljine bez rukava - 14 +12 Pull&Bear, 249,90 kn

Zato su u ljetnim mjesecima među omiljenim komadima definitivno haljine, a kada su one lepršave i bez rukava postaju omiljeni komad za dane u kojima se čini kao da je vani sto stupnjeva Celzijevih.

Za sve ljubiteljice haljina bez rukava, a vjerujemo da ih ima puno, zavirili smo u ponudu trgovina i u našoj galeriji izdvojili 15 modela koji bi mogli postati omiljeni na ljetnim vrućinama.

Svatkobi trebao pronaći nešto za sebe jer se u galeriji nalaze mini, midi i maksi modeli raznih boja i uzoraka koji će biti pravi spas tijekom dugog i toplog ljeta koje je pred nama.

Lanene haljine hit su svakoga ljeta 10 savršenih haljina za ljeto koje vole sandale s ravnim đonom, ali i štikle

Ružičaste haljine su među omiljenim modelima u ljetnim mjesecima Sve nijanse ružičaste: 15 haljina u omiljenoj boji već od 60 kuna

Radi se o svestranim haljinama koje se lako kombiniraju uz ostatak garderobe. Bit će vam dovoljne samo natikače ili sandale i torbica i spremni ste za izalazak iz kuće.

Ljetne haljine bez rukava - 9 Sinsay, snižena s 99,90 na 79,90 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Ljetne haljine bez rukava - 2 C&A, 49,99 eura (376,20 kn) (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Ljetne haljine bez rukava - 3 Reserved, snižena s 299,90 na 229,90 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju