Kad bi žene morale odabrati samo jedan model hlača koji je stvoren za odlazak na posao, kavice i druženja s prijateljicama, mnoge bi sigurno odabrale hlače na crtu.

Galerija Hlače na crtu nikad ne izlaze iz mode s.Oliver, 89,99 eura Stradivarius, 22,99 eura +12 H&M, 20,99 eura

Hlače izglačane na crtu model je koji nikad ne izlazi iz mode i koji se uvijek isplati imati u ormaru.

Te hlače izgledaju sjajno kao dio poslovnih kombinacija, zajedno s bluzama, sakoima i, primjerice, štiklama, ali lako se pretvore i u dio puno ležernije kombinacije uz obične majice i tenisice.

Pomoću elegantnih hlača na crtu lako je potvrditi onu često izgovaranu rečenicu da je moda igra jer takvi modeli uistinu pružaju razne prilike za kombiniranje.

Bez obzira na trendove koji dolaze i odlaze, hlače na crtu uvijek imaju svoje obožavateljice, a njihove popularnosti svjesne su i trgovine, koje ih uvijek imaju u svojoj ponudi.

Već od 15 eura: 15 modela hlača koje ćemo ovo proljeće viđati na svakom koraku Cargo hlače već su neko vrijeme jako popularne Pull&Bear, 25,99 eura Stradivarius, 29,99 eura +12 H&M, 29,99 eura

Osim klasičnih hlača u crnoj ili bež boji, u proljetnim mjesecima mnoge žene biraju hlače u življim bojama. Mi smo zavirili u ponudu trgovina i u galeriji na početku teksta izdvojili 15 raznih modela hlača na crtu u raznim bojama, tako da bi svatko mogao pronaći opciju za sebe.

WE Fashion (Zalando.hr), 60 eura WE Fashion (Zalando.hr), 60 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Zara, 25,95 eura Zara, 25,95 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

C&A, 35,99 eura C&A, 35,99 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju