Odavno lan više nije tkanina od koje se bježi jer je teška za nošenje i peglanje. Ovaj lagani i prozračni materijal neizostavan je dio garderobe u toplijem dijelu godine, a činjenica da se malo više gužva gotovo nikome ne predstavlja problem.

Galerija Košulje i bluze od lana omiljene su u ljetnim mjesecima Pull&Bear, 25,99 eura Oysho, 49,99 eura +12 Stradivarius, 19,99 eura

Među najpopularnijim odjevnim komadima napravljenima od lana i mješavine lana svoje mjesto imaju i bluze i košulje.

Osim što se mogu nositi u zranim prigodama, lanene bluze i košulje lako je kombinirati s ostatkom garderobe. Tako ih možete nositi uz suknje, hlače, traperice, bermude... Košulje možete nositi zakopčane ili raskopčane preko običnog topa.

Nemaju konkurenciju: 15 haljina koje su u ljetnim mjesecima mnogim ženama prvi izbor Lanene haljine su omiljeni izbor u toplijem dijelu godine &OtherStories, 129 eura Pull&Bear, 29,99 eura +12 Stradivarius, 29,99 eura

Trgovine imaju bogatu ponudu košulja i bluza od lana, a mi smo u galeriji na početku teksta izdvojili 15 opcija u raznim bojama, koje možete dodati u svoju ljetne garderobu.

AD twenty (Europa92), 69,99 eura AD twenty (Europa92), 69,99 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Massimo Dutti, 79,95 eura Massimo Dutti, 79,95 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Mango, 35,99 eura Mango, 35,99 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju