Loaferice su mnogim damama omiljen model prijelazne obuće. Idealne su za one trenutke kada se trebamo oprostiti od ljetnih sandala, ali još uvijek nismo spremni na nošenje robusnih jesenskih gležnjača.

Galerija Loaferice s povišenom potplatom popularne su u jesensko vrijeme Reserved loaferice, 299,90 kn H&M loaferice, 451 kn +7 Rodea, Pikolinos loaferice, 999,90 kn

Riječ je o udobnim cipelama ravnih potplata koje nemaju nikakvih kopči ni vezica. Jednostavno se nataknu, i još lakše skinu.

Mogu se kombinirati u svakodnevne i večernje kombinacije – lijepo izgledaju uz traperice, elegantne hlače, poslovne suknje i haljine.

CCC, Badura loaferice, 673,90 kn CCC, Badura loaferice, 673,90 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Posljednjih godina sve popularniji su modeli loaferica s povišenim potplatima koje produžuju figuru, a pružaju mogućnosti za uzbudljive modne igre.

Ako je suditi prema ponudi trgovina s cipelama, ali i prizorima s ulica, chunky loaferice popularne su i među Hrvaticama.

Pletene suknje popularan su izbor brojnih dama ujesen Za kavicu, posao i izlaske: 10 jesenskih suknji s kojima ne možemo pogriješiti

Zavirite u našu galeriju i pronađite par za sebe. Na raspolaganju su vam modeli od 239 do 999 kuna.

Reserved loaferice, 299,90 kn Reserved loaferice, 299,90 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju