Maksi haljine s razlogom imaju vojsku obožavateljica. Istovremeno su udobne i izgledaju predivno. Iako ih u ljetnim mjesecima viđamo na svakom koraku, radi se i o savršenu dodatku zimskoj garderobi.

Galerija s.Oliver, 129,99 eura H&M, 59,99 eura River Island (Next), 60 eura +10 Monsoon, 95 eura

Bitno je samo odabrati model koji je prikladniji za hladniji dio godine. To znači da ćete za zimske mjesece birati haljine dugih rukava bez detalja kao što su primjerice otvorena leđa.

Dobra maksi haljina može biti jedan od najnošenijih komada u zimskim mjesecima. Jedna je od njezinih brojnih prednosti ta da se lako kombinira i postaje dio šik kombinacija.

Kada su dani hladniji, preko maksi haljine možete nositi toplo pletivo. Što se tiče obuće, izbor je na vama. Uz maksi haljine dobro idu visoke čizme, gležnjače, tenisice, ali i štikle, ovisno o prigodi za koju ih odijevate.

Također, maksi haljine izgledaju fantastično u kombinaciji sa sakoima, kratkim jaknicama, kardiganima...

I na kraju, jednako dobro izgledaju bez ikakvih drugih dodataka. Uz dobru obuću, vrlo ćete brzo imati pobjedničku kombinaciju za razne prigode.

15 haljina iz novih kolekcija koje smo odmah stavili na popis želja Haljine su neizostavan dio garderobe tijekom cijele godine Pull&Bear, 29,99 eura (225,96 kn) Stradivarius, 22,99 eura (173,22 kn) +12 H&M, 49,99 eura (376,65 kn)

Dobra je stvar i ta da ćete maksi haljine dugih rukava moći nositi i u proljetnim mjesecima, a na vama je samo da odaberete model u kojem želite ušetati u topliji dio godine. 13 opcija, odnosno haljina koje se nalaze u trenutnoj ponudi trgovina, izdvojili smo u galeriji na početku teksta.

Sinsay, 18,99 eura Sinsay, 18,99 eura (Foto: Zadovoljna.hr)

River Island (Next), 60 eura River Island (Next), 60 eura (Foto: Zadovoljna.hr)

Guess (Fashion&Friends), 101,85 eura Guess (Fashion&Friends), 101,85 eura (Foto: Zadovoljna.hr)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju