Uoči početka proljeća modna urednica na stranici WhoWhatWear pročešljala je profile modnih Influencerica i na temelju viđenog izdvojila viralne modne trendove koji će obilježiti topliji dio godine pred nama.

Galerija Prugasti uzorak nikad ne izlazi iz mode Stradivarius, 19,99 eura s.Oliver, 49,99 eura +12 H&M, 19,99 eura

Svoje mjesto među osam odjevnih komada i modnih dodataka koje ćemo ovo proljeće viđati posvuda, i na Instagramu i na gradskim ulicama, dobile su i prugaste košulje.

Njihovo pojavljivanje na popisu vjerojatno nikoga nije iznenadilo jer košulje su jedan od omiljenih proljetnih odjevnih komada, a prugasti uzorak s proljećem se slaže savršeno.

Kako je tada napomenula modna urednica, najpopularniji modeli bit će predimenzionirane prugaste košulje koje izgledaju sjajno u kombinaciji s trapericama.

Osam proljetnih trendova koji će se s Instagrama preseliti i na hrvatske ulice Zara tajice s prorezom, 29,95 eura H&M, 30,99 eura COS, 99 eura +5 Stradivarius, 25,99 eura

Ako i sami volite prugaste košulje, u galeriji na početku teksta izdvojili smo 15 modela koje ćete nositi u raznim prigodama, od odlaska na posao pa sve do druženja s prijateljicama.

Mango, 49,99 eura Mango, 49,99 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Mohito, 22,99 eura Mohito, 22,99 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Gap (Zalando), 49,77 eura Gap (Zalando), 49,77 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju