Neki su se već okupali, a neki planiraju odlazak na more i uživanje na suncu. To znači i da u trgovinama sve više bacamo pogled prema dijelu s kupaćim kostimima i odjećom za plažu.

Galerija Svi volimo u ormaru imati svestrane komade Tunike i košulje koje se mogu nositi i u grad i na plažu - 14 Tunike i košulje koje se mogu nositi i u grad i na plažu - 13 +12 Massimo Dutti, 549 kn

Mnoge žene i ove će godine birati svestrane komade koje osim na plažu mogu nositi i u šetnje gradom i na druženja s prijateljicama.

Među takve komade definitivno spadaju tunike i duže košulje koje se mogu nositi u kombinaciji s hlačama ili trapericama, ako su dovoljno duge, mogu poslužiti kao haljina, a onda bez problema poslužiti i za odlazak na plažu.

U svakom slučaju, radi se o svestranim komadima koji će se lako uklopiti u svaku garderobu i neće stajati neiskorišteni na dnu ormara.

Shein, 157 kn 13 sandala i natikača koje će svaku ljetnu kombinaciju učiniti još zanimljivijom

Mi smo zavirili u ponudu trgovina i webshopova i u našoj galeriji izdvojili 15 tunika i košulja koje ćete rado nositi i u grad i na plažu. Sada samo morate odabrati model koji vam se najviše sviđa.

Tunike i košulje koje se mogu nositi i u grad i na plažu - 13 Oysho, 459,90 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Tunike i košulje koje se mogu nositi i u grad i na plažu - 1 Zara, 299,90 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Tunike i košulje koje se mogu nositi i u grad i na plažu - 5 SheIn, 8 eura (60,24 kn) (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju