Rečenica je ovo koju ponavljamo po tko zna koji put – u toplijem dijelu godine jedan od najpopularnijih uzoraka je cvjetni uzorak.

Galerija Cvjetni uzorak izgleda dobro čak i u kombinaciji s cvjetnim uzorkom &Other Stories, 69 eura Pull&Bear, 15,99 eura +12 H&M, 39,99 eura

Cvijeće jednostavno funkcionira na svim komadima odjeće, od bluza i košulja, preko hlača i haljina pa sve do divnih, lepršavih suknji.

Upravo su suknje s cvjetnim uzorkom mnogima omiljeni komad za slaganje proljetnih i ljetnih kombinacija. Mogu se nositi na posao i ležerna druženja, a u kombinaciji s elegantnom bluzom i dobrim štiklama pretvaraju se u komad u kojem možete posjetiti sve svečanosti i zabave koje imate zapisane u svom kalendaru.

Popularnosti suknji s cvjetnim uzorkom vjerojatno nikada neće doći kraj, a toga su svjesne i trgovine i webshopovi, koji ih redovito imaju u svojoj ponudi.

Mi smo zavirili u tu ponudu i dio suknji s cvjetnim uzorkom koje se trenutačno mogu kupiti izdvojili smo u galeriji na početku teksta.

Odlučili smo se za midi modele kao opciju koja uistinu funkcionira u raznim prigodama i izgleda odlično u raznim kombinacijama.

12 modela haljina u najljepšim nijansama zelene boje Pull & Bear, 12,99 EUR New Yorker, 14,99 EUR Bershka, 17,99 EUR +9 C&A, 25,99 EUR

15 fotografija koje dokazuju da se na hrvatskim ulicama mogu vidjeti baš dobre torbe Torbica modne kuće Dior sjajno se uklopila u Zagrebačko street style izdanje Jacquemus torbice su jako čest prizor na zagrebačkim ulicama Louis Vuitton torba u zadarskom street style izdanju +11 Marc Jacobs torbica kao dio splitskog street style izdanja

Jednom kada cvjetna suknja postane dio vaše garderobe, vjerujemo da nećete imati problema sa slaganjem sjajnih kombinacija. Cvjetni modeli izgledaju odlično čak i kada su spareni s drugim komadima s cvjetnim uzorkom.

To je opcija za one koji se vole zaigrati prilikom slaganja modnih kombinacija, ali i ljubiteljice jednostavnosti i klasike dobit će komad koji će sigurno iznositi.

Next, 34 eura Next, 34 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

AD twenty (Europa92), 48,97 eura AD twenty (Europa92), 48,97 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Sinsay, 9,99 eura Sinsay, 9,99 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju