Tenisice su nezaobilazan dio jesenske garderobe. One na scenu stupaju čim temperature više nisu dovoljno visoke za ljetnu obuću i postaju omiljeni dio modnih kombinacija.

Galerija Tenisice su nezaobilazan dio jesenske garderobe SMR23 (Puntino.hr), 155 eura Pull&Bear, 19,99 eura +13 Stradivarius, 25,99 eura

Odavno tenisice nisu rezervirane samo za sportska izdanja tako da ih nosimo uz baš sve, traperice, haljine, suknje... U tenisicama odlazimo na posao, na kavicu s prijateljicama, ali i u večernje izlaske.

Jedan od glavnih razloga zašto volimo tenisice je taj što su istovremeno lijepe i udobne.

Tenisice su nezaobilazan dio kombinacija i na zagrebačkim ulicama Tenisice su nezaobilazan dio kombinacija i na zagrebačkim ulicama (Foto: Josip Moler/Cropix)

Ponuda tenisica je uistinu široka, a trgovine su svoje police i webshopove već napunile modelima koji će vladati jesenskim kombinacijama.

Mi smo zavirili u njihovu ponudu i u galeriji na početku teksta izdvojili 15 modela za svačiji stil i ukus u kojima možete provesti mjesece pred nama.

12 modela čizama koje ovu jesen neće imati konkurenciju Bajkerske čizme bit će veliki hit ove jeseni Pull&Bear, 45,99 eura Stradivarius, 39,99 eura +9 Steve Madden, 159,99 eura

Mogu zamijeniti jaknu: 15 modela kardigana koje ćete nositi uz suknje, haljine i traperice Kardigani su omiljeni dio jesenske garderobe Mango, 39,99 eura Monki, 40 eura +12 Reserved, 27,99 eura

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju