Imate jaknu za jesen i zimu, u ormaru je spreman i kaput, ali dobro bi vam došao još neki odjevni komad za van koji biste mogli nositi umjesto jakne i kaputa. Tu uskaču prsluci koji mogu biti vrlo efektni i praktični, a uz to vas i dobro grijati.

Galerija Shein, 256 kn C&A, 376 kn Reserved, 319,90 kn +12 H&M, 302 kn

Prsluci su onaj odjevni predmet koji možda ne nosimo toliko često i nisu must have u garderobi, ali itekako dobro dođu za prijelazno razdoblje, a mogu se nositi i kada nije jako hladno, a i kada su minusi.

Za manje hladne dane prsluk nosite preko majice ili veste, a kada dobro zahladi možete ga kombinirati uz tanju jaknu ili kaput. Prsluci su savršen odabir kada želite da vesta ili pulover upečatljive boje ili zanimljivog uzorka još više dođe do izražaja jer otkrivaju ruke, odnosno rukave.

Mohito, 379,90 kn Mohito, 379,90 kn (Foto: Internetska stranica trgovine)

Prsluci u aktualnim kolekcijama izgledaju vrlo trendi, a neki modeli su i vrlo šik pa se mogu kombinirati i u izdanjima za posao i prilike kada želite izgledati elegantno. Iz trgovina smo izdvojili modele različitih dužina koji se sjajno kombiniraju uz gotovo svaku vrstu obuće za jesen i zimu, bilo da je riječ o ravnim čizmama ili gležnjačama s potpeticom, više sportskoj ili elegantnijoj obući.

Bez poliestera: 10 udobnih jesenskih haljina u kojima nećete "zakuhati" Zarina haljina s liste bestselera C&A, 971 kn (100% kašmir) Replay, Fashion & Friends, 1440 kn (100% pamuk) +7 Reserved, 359,90 kn (100% pamuk)

Od boja tu je uvijek prisutna crna, a nudimo vam i modele u tamnoplavoj te zelenim i bež nijansama. Neka ove sezone prsluk bude vaš modni adut, a izbor 15 toplih i efektnih modela iz trgovina koje možete nositi umjesto jakne i kaputa pronađite u fotogaleriji na početku teksta.

s.Oliver, 1059 kn s.Oliver, 1059 kn (Foto: Internetska stranica trgovine)

Desigual (Fashion&Friends), 896,61 kn Desigual (Fashion&Friends), 896,61 kn (Foto: Internetska stranica trgovine)

Shein, 256 kn Shein, 256 kn (Foto: Internetska stranica trgovine)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju