Jesenska jakna univerzalni je odjevni predmet neizostavan u svakoj garderobi. Neki modeli mogu se nositi i u zimskom razdoblju, ovisno o tome imaju li podstavu i koliko su topli. Iz trgovina smo probrali 15 jakni u kojima vam neće biti hladno, a koje idu sjajno i uz visoke potpetice i uz ravni đon.

Galerija Shein, 257 kn H&M, 302 kn AD Twenty (Europa 92), 999 kn +12 Reserved, 499,90 kn

Ako je jakna malo deblja, ispod nje možete nositi tanju majicu kada vani nije jako hladno, a kada dodatno zahladi, kombinirajte je uz deblji pulover i sličnu odjeću. Uvijek je dobro da je jakna za sezonu jesen/zima malo komotnija upravo zato da ispod nje možete nositi i deblje komade i odijevati se slojevito.

Reserved, 499,90 kn Reserved, 499,90 kn (Foto: Internetska stranica trgovine)

Zara, 599,90 kn Zara, 599,90 kn (Foto: Internetska stranica trgovine)

Često su najtraženiji modeli oni uz koje pristaju i visoke potpetice i ravni đon, a upravo smo takve jesenske jakne potražili u trgovinama. Izdvojili smo vrlo nosive modele idealne za svakodnevne modne kombinacije, posao, odlazak na kavu, u kupovinu. Nosite ih uz gležnjače, čizme i čizmice, tenisice, traperice, haljine, suknje jer one zaista pristaju uz sve odjevne predmete koje volite nositi, kao i uz razne vrste obuće za sezonu jesen/zima.

I ravne i s umjerenom potpeticom: 15 crnih gležnjača koje ćete sigurno iznositi Crne gležnjače su obuća koja nikad ne izlazi iz mode Pull&Bear, 279,90 kn Replay, 1237 kn +12 H&M, 39,99 eura

Predlažemo vam duže i kraće modele koji se mogu naći u XXS i XXL veličinama, a možda baš među njima pronađete svoju novu omiljenu jaknu koju ćete željeti iznositi i koja savršeno odgovara vašem stilu i ukusu.

Mnogim ženama kupnja nove jesenske jakne poseban je užitak, pa onda s užitkom prolistajte i našu fotogaleriju na početku teksta s 15 toplijih modela jakni u kojima ćete se osjećati dobro i još bolje izgledati.

Mohito, 399,90 kn Mohito, 399,90 kn (Foto: Internetska stranica trgovine)

AD Twenty (Europa 92), 999 kn AD Twenty (Europa 92), 999 kn (Foto: Internetska stranica trgovine)

Shein, 257 kn Shein, 257 kn (Foto: Internetska stranica trgovine)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju