Torba za posao neizostavan je modni dodatak u gotovo svakoj ženskoj garderobi, a prilikom kupovine ovih torbi najbitnija su dva kriterija - da je torba funkcionalna i da izgleda lijepo.

Galerija Torbe većih dimenzija su kao stvorene za odlazak na posao &OtherStories, 159 eura Pull&Bear, 22,99 eura +12 Stradivarius, 19,99 eura

Bitno je provjeriti i je li dovoljno izdržljiva, velika, hoće li u nju stati sve vaše bitne stvari... Je li dovoljno lagana, udobna za nošenje na ramenu, preko ramena...

Torba koja zadovolji sve te kriterije postaje dodatak garderobi koji nikad ne ostaje neiskorišten. Kako bi imale torbu koja će im se uklopiti u gotovo svaku kombinaciju, brojne dame okreću se klasici, pa biraju modele u crnoj boji te smeđim i bež nijansama.

Tako znaju da će svojoj kolekciji dodati torbu koja ne izlazi iz trenda i koja je nosiva godinama.

Za sve dame koje u planu imaju kupovinu (još) jedne torbe za odlazak na posao, ali i za razne druge prigode, zavirili smo u ponudu trgovina i u galeriji na početku teksta izdvojili 15 većih modela torbi koje ćete sigurno iznositi u već spomenute tri boje.

 

20 modela najboljih dizajnerskih torbi svih vremena Chanel 2.55 Chanel 2.55 u street style kombinaciji Chanel 11.12 +35 Chanel 11.12 u street style kombinaciji

Radi se o velikim torbama izrađenima od raznih materijala koje će vas vjerno služiti od jutra do večeri i biti spremnik za sve vaše potrepštine, bez obzira na to kamo ste se uputili.

Salsa (Europa92), 79,95 eura Salsa (Europa92), 79,95 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Mango, 45,99 eura Mango, 45,99 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

C&A, 35,99 eura C&A, 35,99 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Tri najpopularnija modela torbi koja ćemo nositi na posao u 2023. godini Popularan model bit će velike torbe pravilnih kutova XXL torba modne kuće Ferragamo Torba s kopčama modne kuće Louis Vuitton +2 Mango, 25,99 eura (195,82 kn)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju