Klasična francuska, zimska u obliku veste, šljokice, sjajilo – zaista postoji bezbroj varijanti, boja, tekstura i oblika kojima možemo urediti svoje nokte.

Ponekad nam se čini kako je nemoguće smisliti neku novu, originalnu manikuru.

Zato će sve ljubiteljice ludih manikura razveseliti vijest da je TikTok plasirao dosad neviđenu manikuru, koja je brzo zaludjela korisnice te društvene mreže, pa se preselila i na Instagram.

Radi se o pop-art manikuri, koja inspiraciju crpi iz stripova. Ova inovativna i kreativna manikura izgleda poput crteža na noktima, a karakterizira je 3D efekt koji se stvara pomoću crnih i bijelih linija.

Na taj se način stvara dimenzija kakvu smo naviknuli gledati u starim crtanim filmovima i stripovima. Odlična je jer mašti možete dati na volju i napraviti unikatnu manikuru kakvu dosad niste vidjeli niti na jednim noktima.

Pop-art manikura tako je zabavna i kreativna. Na trenutak nas vraća u pedesete i šezdesete godine prošlog stoljeća, kad se u SAD-u i Velikoj Britaniji razvijao pop-art, umjetnički stil koji je bio namijenjen običnom čovjeku i koji je provocirao visoku umjetnost.

Pomalo apstraktna, pop-art manikura izgleda kao da je stari strip oživio i smjestio se na naše nokte. Možete birati jednostavne manikure s tek pokojom linijom, a možete i eksperimentirati, pa na nokte nacrtati kompletnu animiranu priču.

Ima vojsku obožavateljica: Je li ovo najljepša manikura? Lakovi za nokte u crvenoj boji mnogima su omiljeni Lakovi za nokte u crvenoj boji mnogima su omiljeni Lakovi za nokte u crvenoj boji mnogima su omiljeni +16 Lakovi za nokte u crvenoj boji mnogima su omiljeni

Zadovoljne žene koje su isprobale ovu neobičnu, ali baš efektnu manikuru kažu da je vrlo lako možete napraviti i sami, posebno ako ste ljubiteljice nešto jednostavnijih varijacija na ovu temu, koje ne zahtijevaju slikarske sposobnosti, već samo nekoliko jednostavnih linija.

Ako vam se svidio ovaj inovativni, kreativni i zabavni trend, inspirirati se možete u nastavku.

 Ako želite nokte ukrasiti pop-art manikurom, možda ćete inspiraciju pronaći u jednoj od naših 10 ideja. 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju