Ariana Grande bila je mamac za poglede na crvenom tepihu uoči dodjele 62. Grammy nagrada u Los Angelesu. Američka pjevačica bila je nominirana u pet kategorija – za najbolji album i najbolji pop-album "Thank U, Next”, za pjesmu godine, za najbolju pop-izvedbu i najbolji duet/suradnju.

Arianu Grande često nazivaju pop-princezom. Ne čudi stoga što je za ovu priliku odabrala haljinu koja priliči ovoj tituli. Na crvenom tepihu privukla je svu pažnju fotografa u grandioznoj haljini Giambattiste Vallija po mjeri iz nove kolekcije.

Najdojmljiviji dio te haljine svakako je predimenzionirana suknja od sivog tila u kojoj se pop-princeza nije mogla kretati bez pomoći asistenata, a koja je svojom monumentalnošću zasjenila i najodvažnije haljine dubokog dekoltea koju su nosile Priyanka Chopra, Chrissy Teigen i druge slavne dame.

Slika nije dostupna Kraljica dodjele: Koje je najbolje, a koje najgore izdanje Jennifer Lopez s Grammyja?

Ariana Grande sparila je haljinu s dugim rukavicama u istoj nijansi te cipelama Christiana Loubotina, a cijelo izdanje zaokružila je svojim zaštitnim znakom - kosom skupljenom u visoki konjski repić.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte haljine s ovogodišnjih Grammyja koje su privukle najviše pažnje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju