Brojne ljubitelje shoppinga i dizajnerskih komada po atraktivnim cijenama razveselit će vijest kako popularni maloprodajni lanac HalfPrice po prvi puta otvara svoja vrata u Hrvatskoj.

Do sada prisutan samo u Poljskoj, Austriji, Mađarskoj i Češkoj, HalfPrice je sada odlučio otvoriti svoju prvu trgovinu i u Hrvatskoj kao petoj zemlji u Europi. Za prvu lokaciju odabrao je WESTGATE Shopping City gdje će kupcima nuditi dizajnerske brendove po cijenama nižima do čak 80 posto.

PR PR (Foto: PR)

HalfPrice će tako svojim premijernim dolaskom brojne kupce upoznati s dosad neviđenim konceptom off-price kupovine na hrvatskom tržištu. Naime, riječ o konceptu gdje su dizajnerski artikli po izuzetno povoljnim cijenama u HalfPrice trgovini dostupni u svega nekoliko primjeraka i veličina, stoga svi koji žele kupiti neki od željenih luksuznih komada moraju neprestano pratiti HalfPrice ponudu i biti brzi pri donošenju odluke o kupovini.

PR PR (Foto: PR)

Osim odjeće premium brendova, u HalfPrice trgovini kupcima će biti dostupna i obuća, kozmetika, igračke i dodaci za dom. Osim raznovrsnom ponudom, HalfPrice će sve kupce zasigurno osvojiti i brojnim pogodnostima kao što su poklon vaucheri, rođendanski kuponi, artikli iz SALE kutka te povrati bez računa. Tu je također i 7% dodatnog popusta svakog utorka za sve one koji postanu članovi HP kluba.

PR PR (Foto: PR)

Više informacija o novom trgovačkom lancu može se pronaći na službenoj stranici https://halfprice.eu/hr i društvenim mrežama Instagramu i Facebooku.

PR PR (Foto: PR)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju