Popularni maloprodajni lanac dizajnerske odjeće i obuće HalfPrice stigao je u Hrvatsku te i službeno otvorio vrata svoje prve trgovine u Zagrebu. Na preko 2.500 metara kvadratne površine kupci sada mogu pronaći bogatu ponudu različitih proizvoda i modnih dodataka, njih preko nekoliko tisuća i to po vrlo atraktivnim cijenama.

U ponudi HalfPricea može se zaista naći za svakoga ponešto, od brendova široke potrošnje pa sve do premium svjetskih brendova, a popusti se kreću do 80 posto i više.

Ovaj koncept off-pricea, kakav je dolaskom HalfPricea po prvi puta dostupan u Hrvatskoj, postaje sve popularniji i traženiji među mnogim kupcima diljem svijeta, s obzirom na to da gotovo svaki ljubitelj mode želi posjedovati neki dizajnerski komad, a pritom ga kupiti po povoljnoj cijeni.

Inače, HalfPrice je novi brend na tržištu koji je uspješno lansiran početkom svibnja u Poljskoj, a zatim su otvorene prve poslovnice u Austriji, Mađarskoj i Češkoj. Hrvatska je novim otvorenjem postala peta zemlja u Europi u kojoj je ovaj popularni lanac otvorio svoju trgovinu, a u kojoj se može pronaći široka ponuda kvalitetne odjeće, obuće, kozmetike, igračaka i dodataka za dom.

PR PR (Foto: PR)

Koncept branda je takav da svaki dizajnerski komad dolazi u svega nekoliko primjeraka, stoga kupci moraju redovito pratiti HalfPrice i biti brzi prilikom donošenja odluke o kupnji, jer svakodnevno dolazi nova odjeća, obuća i modni dodaci.

Povodom otvorenja prve poslovnice u Hrvatskoj, HalfPrice je za sve kupce priredio i brojne pogodnosti kao što su poklon voucheri, a tu su i stalne pogodnosti poput rođendanskih kupona, SALE kutka, kao i pogodnost povrata bez računa. Također, ukoliko postanu članovi HP kluba kupci ostvaruju dodatnu pogodnost koja se zaista isplati, a to je 7% dodatnog popusta svakog utorka.

Svoj omiljeni komad dizajnerske odjeće, obuće ili raznih dodataka kupci sada mogu nabaviti u prvoj HalfPrice trgovini u sklopu WESTGATE Shopping Cityja u Zagrebu/Zaprešiću, a čije otvorenje nisu propustili ni poznati hrvatski influenceri i ljubitelji mode poput Paule Sikirić, Marka Cuccurina, Kristine Prgić, Jelene Marinović i Sonje Švajhler.

PR PR (Foto: PR)

Više informacija o novom trgovačkom lancu može se pronaći na službenoj stranici https://halfprice.eu/hr i društvenim mrežama Instagramu i Facebooku.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju