Ako se netko zna odjenuti sukladno svojem tipu građe, onda je to definitivno Kim Kardashian. Njene obline izazvale bi glavobolju s odabirom odgovarajuće odjeće i kod najvećih modnih znalaca, ali televizijska zvijezda s tim nema problema. Štoviše, njeni modni izbori educiraju, nadahnjuju i potiču slijeđenje hrabrih primjera za kroćenje ženstvenih oblina


1. Traperice po mjeri

Žene s oblinama znaju da nije lako naći dobre traperice kada imate tanak struk, široke bokove i naglašenu stražnjicu. Kupite li veći broj traperica – utopit ćete svoje obline u materijalu, a preuski model previše će se urezati u tijelo i tako stvoriti efekt punašnosti. Kim zato bira traperice i traper suknje koje su rađene po mjeri ili su naknadno dorađivane da joj pristaju poput druge kože.

2. Moć bodija
Bodiji su tajno oružje Kim Kardashian. Umjesto topića, televizijska zvijezda često poseže za ovim komadom odjeće, koje spada pod kategoriju donjeg rublja. Bodiji su odličan odabir za žene jer 'čuvaju bubrege', pripijaju se uz tijelo i naglašavaju obline. Zbog specifičnog načina kopčanja omogućavaju ležernije kretanje bez bojazni da ćete previše otkriti pri prvom naletu vjetra.

Obline traže odjeću krojenu po mjeri, monokromatsku shemu boja ili svevremensku crnu klasiku, kao i 'pomoć' u obliku donjeg rublja s efektom korzeta.

3. Predimenzionirani kaput
Nikada nemojte riskirati zdravlje zbog modnih trendova. Neka vam uvijek bude toplo i ugodno, čak i ako nosite nešto oskudniju odjeću. Birajte stoga trendi predimenzionirane kapute u jarkim bojama koje će igrati ulogu životopisnog okvira za pravo remek djelo – vaše tijelo. Kim utjelovljuje tu ideju te kapute obično nosi raskopčane.

4. Korzet za savršen struk
Kim Kardashian nije 'cijepljena' od taštine i rado se koristi donjim rubljem s efektom korzeta kako bi naglasila svoje adute. Korzet je odličan modni dodatak kada želite vizualno stvoriti iluziju pješčanog sata, suziti struk i naglasiti područje prsnog koša. Ipak, izbjegavajte dugotrajnu izloženost korzetima, kao i preuske modele koji će vas spriječiti pri normalnom disanju.

5. Odjeća u boji kože
Svaka žena zna da vizualno može produljiti noge uz pomoć cipela s visokom potpeticom boje kože. Kim zna da se uz neutralnu boju kave s mlijekom može izduljiti cijelo tijelo. Američka zvijezda, naime, rado bira topiće, haljine, hlače i suknje u boji kože od elastičnih i svilenih materijala koje stvaraju raskošnu iluziju vretenastog tijela s oblinama.

6. Monokromatska shema boja
U dnevnim i večernjim kombinacijama Kim će odabrati monokromatsku shemu boja kako bi vizualno izduljila svoje tijelo. Ova džepna Amerikanka obavezno poseže za štiklama kako bi dobila na visini, ali ih kombinira uz modne komade jednostavnih linija i jedne neutralne boje s više različitih nijansi. Posudite ideju i upustite se u modni eksperiment noseći više nijansa jedne boje.

Kupite li veći broj traperica – utopit ćete svoje obline u materijalu, a preuski model previše će se urezati u tijelo i tako stvoriti efekt punašnosti

7. Haljina iz dva dijela

Dobro odijevanje podrazumijeva korištenje boja, krojeva i materijala s ciljem naglašavanja tjelesnih aduta koje vi želite istaknuti. Kim Kardashian često poseže za haljinom iz dva dijela (nekad je stvarno sama raspolovi bez obzira što je riječ o skupom dizajnerskom komadu) jer želi staviti naglasak na struk, odnosno naglasiti kontrast u svojim oblinama.

8. Pripijena 'zakopčanost' do grla
Kim ne odustaje od isticanja oblina čak i kada je zakopčana do grla. Bez obzira je li riječ o mekanim i podatnim tekstilnim mješavinama poput kašmira koji prirodno pada niz tijelo, ili je u pitanju neka sustegnuta kožnata kombinacija – televizijska zvijezda uvijek stavlja kroj na prvo mjesto. Uostalom, raskošni bokovi traže odjeću napravljenu po mjeri.

9. Svečani sako
Modna igra Kim Kardashian nekad uključuje i eksperimente s neobičnim komadima odjeće koje si mogu priuštiti samo najhrabrije trendseterice. U posljednje vrijeme Kim koketira s klasičnim smoking sakoom, a nosi ga zakopčanog na golo tijelo poput haljine. I vi se poigrajte s ovom kombinacijom, ali je ublažite i kombinirajte s uskim hlačama cigareta kroja ili udobnim tajicama.

10. Crno na crno
Crno nikad ne izlazi iz mode. Bez obzira je li riječ o maloj  haljini, poslovnom odijelu ili neobaveznoj majici i trapericama, crno će vam pomoći da vizualno smanjiti obujam tijela. Ne čudi stoga što crnu odjeću biraju mnoge pripadnice nježnijeg spola s oblinama, ali i sama Kim Kardashian. Poznata trendseterica, pak, kombinira crne komade visokog sjaja i kvalitete s dizajnerskim potpisom.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju