'Je li veličina bitna?' vječno je pitanje o kojem svatko ima mišljenje. Uputili smo se u centar Zagreba i pronašli dame koje smatraju da – veličina nije bitna. Pogledajte što su napisale u porukama koje trenutno podižu samopouzdanje

Svaka žena ima prijateljicu ili barem poznanicu kojoj odlazak na more nije najveće veselje jer – treba se ondje skinuti u kupaći kostim.

Svaka žena ima prijateljicu ili barem poznanicu kojoj je neugodno skinuti se u bikini

Celulit, trbuščić i druge nesigurnosti nas žene sprečavaju da punim plućima, neopterećene uživamo u ljetnim radostima. Odlazak na plažu tada nas ne veseli puno, na plaži se osjećamo nelagodno jer moramo pokazati svoje tijelo, a – život prolazi!

Uputili smo se zato u centar Zagreba i pitali djevojke i žene što bi poručile prijateljicama koje se srame skinuti u bikini. Jer nekad se toliko bespotrebno opterećujemo nesavršenostima da zaboravimo uživati u životu.

Pročitajte što je 10 dama iz centra Zagreba poručilo svojim prijateljicama. Sigurni smo da će svakome tko se srami skinuti u kupaći ove slatke, simpatične, ali i moćne poruke trenutno podići samopouzdanje. Pogledajte i fotografije zbog kojih se žene više neće sramiti skinuti u kupaći kostim.

Stoga cure, opustite se i uživajte na plaži sa svojim prijateljicama, dečkom, društvom jer mi vas uvjeravamo - vaše tijelo je lijepo bez obzira što vi mislile o njemu.

Ne propustite pročitati i što je 11 Zagrepčanki poručilo svojim tatama.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju