Nedavno smo vas na našem Facebook profilu pitali kažete li i vi svojim kućnim ljubimcima kad izlazite iz kuće: "Neću dugo, brzo ću se vratiti?".

Ono što vam možemo reći na temelju vaših odgovora je - da, da i da. Čini se da je ovo zajednička navika većine vlasnicima kućnih ljubimaca, a dio vaših komentara donosimo vam u nastavku.

Vjerujemo da će vam ti komentari, posebno ako ste vlasnik kućnog ljubimca, izmamiti osmijeh na lice, a u nekima od njih sigurno ćete se i prepoznati.

Ponovimo još jednom pitanje: Kažete li i vi svojim kućnim ljubimcima kad izlazite iz kuće: "Neću dugo, brzo ću se vratiti?"

A sada evo malog dijela vaših odgovora. Ispod objave se, naime, skupilo, više od 1700 komentara.

"Obavezno. Mačku kažem: 'Sve ti je čisto. Wc sam ti očistila. Friška hrana ti je tu. Voda ti je ovdje. Ostavljam ti radio upaljen. Slušaj glazbu i odmaraj od noćnog lumpovanja dok se ne vratim. A ako ti je dosadno, imaš ovdje igračke. Ti si moj dobar dječak, pametan i poslušan. Vidimo se brzooo.' I poljubim ga, pomazim i odem." (Zagonetni Vjenčni Sjaj)

"Kažem mu čuvaj kuću, mama će brzo, a Pablo umjesto kuće čuva samo papuče, da nam netko provali u kuću sve bi mogli odnijeti osim mojih papuča." (Jelena Miletić)

"Obavezno: 'Ti si dobar dečko, imaš tamo vodice i klope ako budeš htio, TV ti je uključen, a ja/mi smo brzo doma. Čuvaj kuću.' I pomazim ga." (Martina Matanović)

"Da, obavezno! Kažem joj: 'Budi dobra, mama ide na posao zaraditi kune za tvoju papicu, brzo se vratim. Imaš vode, papicu, igračke, odspavaj i brzo se vidimo'. Obavezno joj ostavim TV, poljubim i pomazim prije odlaska. A ona čim vidi da se presvlačim i uzimam ključeve trči do ulaznih vrata i sjedi čekajući pusu i da me isprati. Moja sreća!" (Olja Ševčenko)

"Obavezno. Kažem 'mama će brzo doći, ti čuvaj kuću, kad se vratim idemo piškiti i kakati. Sad spavaj, evo tu je keksić ti me čekaj'. I obavezno 'tko je moj hrabar dečko, tko će biti dobar'. Opraštam se od njega čak i kad odem do dućana." (Tena Mornar)

"Psu obavezno kažem... 'Bilbo, ti sad ne ideš, budi dobar'. I odmah ode leći i to na moj krevet. Tu me čeka, ali ako se spremam i kažem 'Ideš i ti', padam preko njega dok ne krenemo. Pa kad netko kaže da ne razumiju. A maca me ionako ne doživljava pa joj se i ne javljam. Ona je od prvog dana svoja i neponovljiva. 13 godina već.. Samo kažem 'Kate, ja ode'. Reakcija je ista kao i kad ne idem." (Cherry Berry)

"Kad se ide u popodnevnu: 'Budi dobar, Dario će brzo doma, znaš gdje treba piškiti, odi u krevet i odmaraj pusa u glavicu obavezno" (Ivana Ivičić)

"Uvijek... Održim cijeli govor, zagrlim...i vičem psu iz auta....budi dobar i ljubimo teee puno, mašem ko pomahnitala. Mogu si misliti što nam susjedi misle." (Sandra M. Tomislav Novak)

"Kažem ja svojoj 'upalila sam ti TV da nisi u tišini, evo ti upaljeno svjetlo da nisi u mraku, moja soba ti otvorena ako hoćeš odi tamo, evo ti jedan keksić, uživaj, ljenčari, spavaj, a mi se vidimo brzo'." (Laura Kaselj)

"A kako bi drukčije ostali sami da im to ne kažem? I još im kažem: ljubi vas majka." (Vesna Ramljak)

Još genijalnih komentara, ali i fotografija ljubimaca naših čitateljica možete pročitati ispod Facebook objave.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju