Svakom se roditelju rođenjem djeteta mijenja cijeli svijet i prioriteti se 'poslože' na potpuno nov i drugačiji način. Dobrobit i zdravlje djeteta svakom su brižnom roditelju na prvom mjestu, a ispravna prehrana upravo je jedan od prioriteta.

Majčino mlijeko predstavlja optimalnu prehranu za novorođenče, a u kasnijoj životnoj dobi najbolji izbor je svježe kuhana i raznolika ekološka hrana, prilagođena dobi djeteta.

Međutim već u najranijim fazama života djeteta, ali i kasnije, postoji niz okolnosti zbog kojih neke majke nisu u mogućnosti dojiti ili su za prehranu djeteta jednostavno potrebna praktična i brza rješenja, koja moraju ispuniti najviša očekivanja po pitanju kvalitete.

Švicarski brand Holle već 80 godina uživa povjerenje i očekivanja roditelja diljem Europe pa je tako primjerice Holle vodeća robna marka dječje hrane u njemačkim i švicarskim ljekarnama.

Biodinamički proizvodi s Demeter certifikatom – još stroži kriteriji od kontroliranog eko uzgoja Holle hrana za bebe i djecu spravlja se od sastojaka isključivo organskog i/ili biodinamičkog uzgoja sa strogim kontrolama kvalitete u svakoj fazi proizvodnje.

Holle dječja hrana NE sadrži:
- umjetne arome, boje i aditive
- emulgatore, konzervanse i genetski modificirane sastojke
- dodani šećer, sol i hidrogenizirane masti
- nudi izbor hrane bez glutena i ostalih alergena

Cjelovita organska dječja hrana bez štetnih sastojaka
Holle organska dječja hrana Demeter kvalitete nud
i: dojenačke formule na bazi organskog punomasnog kravljeg mlijeka bez glutena i dodanog šećera te dojenačku prijelaznu formulu od kozjeg mlijeka (za bebe sklone alergijama).

Za stariju djecu u ponudi su organske pahuljice od cjelovitih žitarica, hrana u staklenkama od voća i povrća iz organskog i/ili biodinamičkog uzgoja sa ili bez žitarica. Holle nudi i izbor pahuljica i kašica bez glutena.

Jedan od najprodavanijih proizvoda je hranjivo ulje za dohranu, bogato omega 3 i omega 6 masnim kiselinama, koje sadrži 50 posto hladno prešanog ulja repice, 45 posto suncokreta i 5 posto konoplje iz ekološkog uzgoja.

Cjelovitu organsku dječju hranu Holle potražite samo u lipnju u bio&bio trgovinama, na ekskluzivnom sniženju od 20 posto povodom 80 godina postojanja ove švicarske robne marke.

Želite li osvojiti jedan od 3 paketa Holle dječje hrane potrebno je točno odgovoriti na pitanje - Koliko godina postoji švicarska marka dječje hrane Holle?. Uz malo sreće možda će baš vaš odgovor poslan na e-mail adresu (zajedno s vašim podacima - Ime, prezime, adresa i broj telefona) zadovoljna@novatv.hr biti među izabranima.

Dobitnice su Ivana Čavlović, Vlatka Mjertan i Diana Malenica. Čestitke dobitnicama, ostalima želimo više sreće drugi puta!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju