Jedan od vodećih svjetskih brendova McDonald's, koji u Hrvatskoj posluje već 15 godina, ponovno unapređuje svoju uslugu. Ovoga puta otvaranjem svog prvog 'indoor playgrounda' za najmlađe posjetitelje, u sklopu novouređenog restorana na Kvaternikovom trgu u Zagrebu

McDonald's Hrvatska, od prošlog vikenda nudi obiteljima i svojim najmlađim posjetiteljima igralište za djecu u sklopu samog prostora restorana na Kvaternikovom trgu u Zagrebu, prvo takve vrste u Hrvatskoj.

Obnova McDonald'sa na Kvaternikovom trgu završila je prošlog vikenda, a najveća novost za mnogobrojne obitelji koje za obiteljska druženja biraju upravo McDonald's bit će iskustvo objedovanja u McDonald's LIM FOOD dizajniranom prostoru s indoor playgroundom za djecu.



'McDonald’s je jedan od najvećih svjetskih brendova zahvaljujući i tome što kompanija kontinuirano ulaže u unaprjeđenje svoje usluge. Širom svijeta poznati smo kao mjesto gdje se ugodno osjeća cijela obitelj, stoga nam je zadovoljstvo naših najmlađih gostiju, kao i njihovih roditelja, vrlo važno, a i posebno nas raduje 'istaknuo je Pavel Pavliček, član uprave i operativni direktor tvrtke Globalna hrana d.o.o. nositelja franšize McDonald’s za Hrvatsku.



McDonald's, brend poznat kao omiljena lokacija za obiteljska druženja, odlučio je ići i korak dalje od ugodnih prostora i kvalitetne hrane te ponuditi obiteljima i vrijedne dodatne sadržaje edukativno-zabavnog karaktera osmišljavanjem posebne Happy Studio stranice - jedinstvenog, sigurnog i u potpunosti besplatnog digitalnog svijeta stvorenog da zabavi djecu i njihove obitelji.

Uz ugodan ambijent modernog dizajna, McDonald's gostima nudi i besplatan wireless u svim svojim restoranima.
Više informacija o stranici Happy Studio možete pronaći na http://www.happystudio.com.
Više informacija o cijenama proslave u McDonald'su: http://www.mcdonalds.hr/obitelj-i-djeca/proslava-rodendana/
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju