Pod vodstvom vrsnih stručnjaka iz područja prirodnih stilova življenja te osnivača Makronove, Jadranke Boban Pejić i Zlatka Pejića, od 31.05. do 02.06. u velološinjskom Vitality Hotelu Punta će se održati motivacijski vikend seminar 'Ostvari dobar osjećaj'

U suradnji Makronove i Vitality Hotela Punta, tijekom vikenda od 31.5. do 2.6. u Velom Lošinju će se održati motivacijski seminar pod vodstvom Jadranke Boban Pejić i Zlatka Pejića pod nazivom Ostvari dobar osjećaj.

Na ovom opuštajućem, edukativnom vikendu polaznici će usvojiti niz korisnih informacija o kvalitetnoj prehrani, tehnikama kvalitetnog disanja, uspješnog načina nošenja sa stresom i brojnim drugim mogućnostima obrane od stresa te ostvarivanja dobrog osjećaja.

Polaznici će imati prilike praktično iskusiti blagodati jednostavnih vježbi za cijelo tijelo, kao i male rituale za opuštanje, a mnogima će dobro doći i savjeti o tome kako poboljšati kvalitetu sna i spavanja.

'Toliko je toga što možete učiniti kako biste se osjećali dobro i živjeli odlično!', ističu autori programa. Inspirativni predavači, poznati stručnjaci Zlatko Pejić i Jadranka Boban Pejić, podijelit će tijekom ovog vikenda s polaznicima saznanja proizašla iz dugogodišnjeg rada i osobnog istraživanja.

Kako su i sami poslovni ljudi koji se već gotovo 30 godina bave edukacijom, svjesni su problema i potreba suvremenih ljudi, ali i odličnih rezultata koji se mogu postići poboljšanjem kvalitete življenja - pogotovo ako možete pobjeći iz urbane sredine u zagrljaj netaknute prirode, kao što je Lošinj.

Za potpuno dobar osjećaj pobrinut će se netaknuta lošinjska priroda koja će svojim vitality mirisima – agruma, lovora, ružmarina u cvatu stvoriti ljekovito, opušteno ozračje. Vitality Hotel Punta pridonijet će dobrom osjećaju svojom vrhunskom udobnošću i uslugom, te zavodljivim pogledom na plavetnilo Kvarnera, otoke i Velebit.

No, da bi se zaista probudio cjelovit dobar osjećaj, pripremat će se veganska jela spravljena s najkvalitetnijim ekološkim namirnicama, prilagođenim sadržajima i aktivnostima seminara. Povrh toga, svim polaznicima seminara na raspolaganju je Relax Zona s bazenima s morskom vodom, parnim i turskim kupeljima, jacuzzijem i prostorom za opuštanje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju