Prvi svečani događaj u životu novorođenčeta, koji u brojnim obiteljima zauzima posebno mjesto, čin je krštenja. Ono kraljevsko posljednjih je dana glavna tema britanskih medija koji su najviše spekulirali oko krsnog odijelca koje će nasljednik britanske monarhije nositi na ceremoniji. Vojvotkinja Catherine za svog princa odabrala je čipkastu haljinu, a mi smo svim mamama budućih hrvatskim 'prinčeva' odlučili olakšati potragu s nekoliko prijedloga za veliki dan

Nakon velikog interesa oko krštenja princa Georgea na dan održavanja ceremonije iz kraljevske palače stigle su pojedinosti oko kojih su se danima prije vodile spekulacije.

Princ George krstit će se u replici tradicionalne čipkaste haljine u kakvoj su se krstili svi britanski monarsi

>>Maleni ljepotan koji je očarao cijeli svijet

Izborom mjesta krštenja koje će se održati u kraljevskoj kapelici St. James, u kojoj je odana posljednja počast princezi Diani, princ William i vojvotkinja Catherine nastavili su s nekonvencionalnim pristupom kraljevskim događanjima. Osim toga za kumove su po prvi puta u povijesti monarhije umjesto pripadnika kraljevske obitelji odabrali svoje bliske prijatelje.

Jedini element tradicije biti će haljinica u kojoj će se princ krstiti, a radi se o replici tradicionalne čipkaste haljine u kakvoj su se krstili svi britanski monarsi.

Izbor odijelca za krstitke koja će postati uspomenom na svečani dan i običnim je mamama ritual. Kako bi im olakšali potragu donosimo nekoliko prijedloga inspiriranih tradicionalnim i modernim ukusom.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju