Zagrebačka banka nagrađuje korisnike MasterCard i Maestro kartica za plaćanja Zabinim karticama.

Vi darujete svoje najdraže. Mi darujemo Vas.

Zagrebačka banka nagrađuje korisnike MasterCard i Maestro kartica za plaćanja Zabinim karticama u razdoblju od 9. do 23. prosinca. Darovi Vas čekaju u 19 trgovačkih centara u devet hrvatskih gradova

Blagdani su ljepši uz darove, slatkiše, miris domaćih kolača i obitelj u svečano ukrašenom domu... svaki je dar od srca, sve je znak da želimo dobro svojoj obitelji i prijateljima. Tim trenucima topline i darivanja veselimo se u tjednima iščekivanja i priprema za slavlje. Vi darujete svoje najdraže, a mi darujemo Vas.


I zato u blagdansku kupnju valja krenuti u najboljem društvu – s MasterCard i Maestro karticama Zagrebačke banke. U mnogobrojnim trgovinama njima se može plaćati jednokratno ili na rate bez kamata i tako je lakše nabaviti sve što ste zamislili za blagdane.

 A onda dolazi ugodno iznenađenje – prvi dar koji za Vas stiže i prije nego što zazvone zvončići!

  • Za svaku kupnju iznad 100 kn MasterCard (Standardna, Zlatna, go!card, Platinum, Student) i Maestro karticama Zagrebačke banke, jednokratno ili na rate bez kamata, u razdoblju od 9. do 23. prosinca darujemo vas prigodnim darom.
  •  

  • U četiri predblagdanska dana, 20., 21., 22. i 23. prosinca u 19 trgovačkih centara u devet hrvatskih gradova na promo-pultu Zagrebačke banke dobivate dar za plaćanje Zabinim karticama – može to biti kupnja u trgovinama centra ili u drugim trgovinama, samo predočite slip koji dokazuje da ste u razdoblju od 9. do 23. prosinca platiti Zabinom MasterCard ili Maestro karticom.

 

I uz sve to, za plaćanje Zabinim MasterCard i Maestro karticama automatski dobivate MultiPlusCard nagradne bodove koji će Vam donijeti nove popuste.

Tablicu s popisom lokacija i vremena održavanja blagdanskog darivanja možete vidjeti na www.zaba.hr

Vrijeme darivanja može početi!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju