Da je trudnoća za ženu doista nevjerojatno i čarobno razdoblje života tijekom kojeg se njezino tijelo u potpunosti mijenja, sa svijetom je podijelio mladi bračni par. Naime fotograf Armands Alps nizom je fotografija zabilježio sve faze trudnoće i prenio ih u video klip od dvije minute

Nakon što je saznao da će postati ponosni otac fotograf Armands Alps odlučio je ovjekovječiti, za njegovu malu obitelj, najljepše razdoblje života i sažeti ga u kratki film.

>> Istinita ljubavna priča: Video koji će vas raznježiti do suza

Naime mladi tata je niz fotografija snimljenih u periodu od 9 mjeseci 'složio' u kratki video te zabilježio sve faze trudnoće svoje supruge i to od prvih trenutaka kada je tek saznala da će postati majka pa sve do odlaska u rodilište.

>> YouTube atrakcija: 16 mjeseci stara beba preplivala bazen

Nevjerojatna, romantična priča detaljno opisuje sve faze trudnog tijela. Mlada mama je tijekom 9 mjeseci svaki tjedan odijevala istu odjeću, pozirajući na istom mjestu njihova doma podignute majice, a njezin je trbuh iz sekunde u sekundu rastao naočigled. Kratki video klip oduševio je cijeli svijet te je pokazao čudo prirode sažeto u samo dvije minute.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju