Ljepoti i mirisu božura i tulipana malo tko može odoljeti, a kada se ova dva obožavana cvijeta spoje u jedan, nastane prelijepi "ice cream" tulipan-božur, nova vrsta tulipana koji svojim izgledom podsjeća na božur.

Ovaj zaista poseban cvijet osvojio je i novinarku, urednicu i kolumnisticu Zoru Bjelousov koja ih je pronašla u zagrebačkoj cvjećarni Biorine.

Ljepoti i mirisu božura i tulipana malo tko može odoljeti, a kada se ova dva cvijeta spoje u jedan nastane "ice cream" tulipan-božur, nova vrsta tulipana koji svojim izgledom podsjeća na božur

Omiljena jutarnja rutina - otići kod Jurice po najljepše cvijeće u gradu. Ovoga puta to je prekrasno cvijeće koje sam prvi puta vidjela i kupila – miks tulipana i božura, napisala je Zora uz fotografiju "ice cream" tulipana-božura nježne ružičasto-bijele boje.

Ovo primamljivo proljetno cvijeće koje uljepšava dan, ali i svaki prostor u koji ga stavite, u cvjećarni Biorine mogao se do Uskrsa kupiti u limitiranoj ponudi, a kako se sezona tulipana bliži kraju, tako smo se i s tulipanima-božurima oprostili za ovu sezonu.

Sada nam stiže bogata ponuda božura, ljiljana i drugog cvijeća popularnog za vjenčanja, otkrio nam je Jurica Samardžić, vlasnik cvjećarne Biorine.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju