Još nas nešto više od mjesec dana dijeli od Božića, čarobnog i blještavog doba godine. Poseban ambijent kojega čine božićne dekoracije, lampice, mirisni kolačići, blagdanski filmovi i darivanje, čine ovo vrijeme u godini najljepšim i najtoplijim.

Galerija Šalice na Djeda Božićnjaka Šalice na Djeda Božićnjaka - 2 Šalice na Djeda Božićnjaka - 1 +1 Posebne šalice s poklopcem u kojemu se skriva Djed Božićnjak

Ima li ljepšeg osjećaja od onoga kad se cijela obitelj skupi u svom domu i upali neki stari blagdanski film? Taj ugođaj može upotpuniti samo još šalica omiljenog toplog napitka koji grije dušu i tijelo.

Internetske trgovine već su prepune božićnih dekoracija koje će uljepšati ove blagdane. Kako bismo pronašli nešto baš posebno, zavirili smo na stranice AliExspressa i naišli na najoriginalnije šalice do sada.

Predivne šalice za kavu, čaj, toplu čokoladu ili kuhano vino, dizajnirane su tako da naše piće dugo ostane toplo. Osim zanimljivog oblika, ove šalice su posebne po originalnom zatvaraču u kojemu se skriva Djed Božićnjak.

Sam pogled na ove šalice vraća nas u djetinjstvo, kad smo uživali igrajući se s božićnim kuglama u kojima se nalaze snježne pahuljice. Upravo ta božićna kugla, poslužila je kao zatvarač ovoj zanimljivoj šalici koja dolazi u četiri boje – crvenoj, plavoj, zelenoj i ružičastoj.

Šalice su odlične kvalitete, sudeći po pozitivnim komentarima zadovoljnih korisnika.

Šalice na Djeda Božićnjaka - 3 Posebne šalice s poklopcem u kojemu se skriva Djed Božićnjak (Foto: AliExpress)

Obožavam ove šalice, svima bih preporučila da kupe jednu, komentar je zadovoljne korisnice.

Odlične šalice. Primjerena veličina, napravljene su od keramike, a zatvarač je nešto posebno.Ova šalica je zapravo namjenski ukras. Nije jedna od onih koje bi trebale stajati u ormaru, već na vidnom mjestu jer su zaista prekrasne, komentar je još jedne zadovoljnekorisnice.

Najljepši trendovi u ukrašavanju koji će vladati ovoga Božića Božićno drvce Najljepši božićni trendovi u ukrašavanju - 8 Najljepši božićni trendovi u ukrašavanju - 4 +5 Najljepši božićni trendovi u ukrašavanju - 6

Ove posebne šalice možete pronaći na AliExpressu, a za jednu treba izdvojiti 85 kuna.

Šalica s Ali Expressa Šalica s AliExpressa (Foto: Ali Express)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju