Razdoblja sniženja su česti tijekom godine, ali je posljednji tjedan studenog ipak izuzetan zbog globalnog shopping fenomena Black Friday koji je nastao u SAD-u i brzo se proširio po čitavom svijetu.

 U susret novogodišnjim praznicima, kada se shopping atmosfera zagrijava kako vanjska temperatura opada, Black Friday je proglašen najboljim danom za masovnu kupovinu uz velika sniženja. Black Friday groznica posljednjih godina zahvatila je i Hrvatsku, a brendovi se sve više utrkuju u značajnom sniženju cijena upravo tog dana kako bi i na ovaj način bili u korak sa svjetskim trendovima.

A gdje su sniženja, tu su i gužve – najviše se traže beauty proizvodi, odjeća, modni dodaci, električni aparati i tehnološki gadgeti. Da biste Black Friday iskoristili na najbolji mogući način i priuštili sebi proizvode za koje često kažete “ovo moram imati” potrebna vam je temeljna priprema. Evo nekoliko savjeta koje s vama može podijeliti FOREO.

1. Odredite prioritete

Ako planirate tijekom Black Friday tjedna samo lutati od dućana do dućana, kako i inače imate običaj, velika je šansa da ćete ostati praznih ruku. Informirajte se o akcijama, napravite listu i namjenski otiđite u one prodavaonice koje ste “pikirali”. Ako vam je npr. kaput na vrhu želja, odite prvo po njega pa onda nastavite redom - kardigan, ogrlica, zvučnici ili neki proizvod za njegu kože. Samo se držite plana.

2. Odaberite shopping uniformu

Isprobavanje odjeće često oduzima najviše vremena, a vi trebate biti što efikasniji - zato dozvolite sebi da budete praktični, pa možete u šoping krenuti u crnim najlonkama i majici dugih rukava, ili u suknji koja se lako skida i oblači. Jer, onda možete isprobati kapute , džempere, možda čak i neke hlače a da uopće ne morate ući u kabinu.

3. Povedite prijateljicu

Povedite i prijateljicu s kojom se dobro slažete u shopping navikama. Možete se razdvojiti dok tragate za svojim “plijenom”, a zatim se nađite u dogovorenom dućanu da čujete iskreno mišljenje pristaje li vam baš “ta” haljina.

4. Razmišljajte unaprijed


Ne fokusirajte se samo na trenutne potrebe i predstojeće praznike. Black Friday je dobra prilika da već sada po odličnoj cijeni kupite poklon za rođendan svojoj mami, sestri, ili da se pripremite za svadbu najbolje prijateljice sljedeće godine, Bit ćete zahvalni sami sebi kada ti datumi stignu na red u kalendaru, a vi već imate spreman poklon ili outfit.

5. Lakše je online

Kupovina preko interneta praktična je iz više razloga. Mnogi brendovi pripremaju posebne popuste koji se odnose samo na online ponudu. Ove godine, na vrhu liste želja nisu više tehnološki noviteti i proizvodi koje vidimo na televiziji. Naprotiv, prevladava nezasitna želja za inovativnim proizvodima i uređajima za njegu kože koji zbog revolucionarnih karakteristika spadaju u kategoriju must have. Na tu potrebu spreman odgovor ima FOREO, švedski brend prepoznatljiv po inovativnim beauty i wellness uređajima, koji je osigurao na foreo.com popuste i do 30% na svoje prepoznatljive proizvode za njegu kože i oralnu higijenu, za kojim su osim brojnih svjetskih zvijezda poludjeli i bloggeri koji su ih uvrstili u svoje recenzije. FOREO popusti povodom Black Friday tjedna vrijede u periodu od 23. – 27. Studenog.

Proizvodi koji su sniženi na foreo.com povodom Black Friday tjedna

UFO i UFO mini – popust 25%

Za svega 2 minute dnevno, UFO vas lagano uvlači u svoj novi svijet tehnologije koja pruža nevjerojatne rezultate, a istovremeno vam pruža i iskustvo potpunog opuštanja. Pametni tretman s aktivnim maskama zasnovan je na korejskim receptima za ljepotu i švedskoj tehnologiji, a ova formula omogućava sjajan tretman lica do 120 sekundi.

LUNA 2 - popust 30%

Koji god uređaj za čišćenje lica ste koristili do sada, ovaj revolucionarni anti-age T-Sonic™ uređaj zasigurno će unaprijediti vašu njegu. LUNA 2 je dizajnirana tako da ublažava sve nedostatke tena, dok anti-age strana nježno masira vaše lice. Dostupna je u četiri verzije, tako da možete izabrati onu koja najviše odgovara vašem tipu kože.

LUNA mini 2 - popust 25%

Efikasno toniranje i čišćenje kože lica koju pruža ovaj uređaj čine ga favoritom za njegu lica. Ultra-higijenski silikon savršen je za bilo koji tip kože i ujedno nema potrebe za mijenjanjem glave četkice. Dostupna je u šest atraktivnih boja – od pearl pink do midnight black.

ISSA 2 i ISSA mini 2 – popust do 30%

Nove električne četkice unaprjeđuju oralnu higijenu. ISSA 2 električnu četkicu odlikuje elegantan, vodootporan dizajn, koji je poseban i zbog poboljšanih soničnih pulsacija, uz mogućnost korištenja godinu dana nakon samo jednog punjenja. Unaprijeđena ISSA mini 2 je sonična električna četkica s baterijom koja traje i do 265 dana, a zbog njenog maštovitog dizajna nikada nećete poželjeti propustiti pranje zuba, bez obzira na to koliko ste u žurbi.
 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju