Kvalitetna i urbana kolekcija s Guess potpisom kao proljetni favorit.

Streetstyle look postao je veliki hit u posljednjih nekoliko godina i upravo inspiraciju za odjevne kombinacije često pronalazimo na gradskim ulicama koje su postale modna pista svim ljubiteljima mode.

Guess je poznat po tome što uvijek prati trendove, pa tako u novoj kolekciji možete pronaći klasične komade inspirirane urbanim streetstyle stilom i pastelnim bojama za proljeće. Trenirke više ne nosimo samo u udobnosti svoga doma već i u duge šetnje gradom ili odlazak u shopping. Dolazak toplijih dana pravo je vrijeme da unesete boje u svoju garderobu, a Guess trenirke ravnog kroja dolaze u bojama koje daju ombre efekt.

PR PR (Foto: PR)

Traper je must have komad svakog proljeća, a ove sezone je IN traper u svijetlim bojama poput tirkizne i lila. Kombinirajte ga uz klasičnu bijelu majicu i upečatljive tenisice i kreirat ćete savršen streetstyle look. Uvijek se možete odlučiti na traperice i traper jaknu u istoj boji te tako kreirati matchy outfit, a kako bi se dodatno istaknuli tu su i modeli u zanimljivim proljetnim uzorcima.

PR PR (Foto: PR)

Znamo da niti jedan outfit nije potpun bez najdražeg modnog dodatka – torbice. U ponudi možete pronaći trendi torbice u proljetnim bojama koje će zasigurno osvježiti vašu modnu kombinaciju. Preferirate li više sportski stil, Guess je za vas pripremio urbane ruksake s kojima nećete proći nezamijećeno.

PR PR (Foto: PR)

Napokon je došlo vrijeme da pospremimo čizme i uskočimo u udobne tenisice. Poznato je da je bijela boja favorit brojnim trendseterima i da pristaje uz svaku odjevnu kombinaciju. Važno je uložiti u bezvremenske komade koje ćemo nositi više sezona, a sigurni smo da će Guess tenisice uvijek biti IN.

Svoje modne favorite s kojima ćete zablistati ovog proljeća potražite u Guess, Guess Accessories, Fashion&Friends store-u ili na www.fashionandfriends.hr!

PRODAJNA MJESTA GUESS:
ZAGREB - Guess Jeans Store, Arena Centar, Vice Vukova 6
Fashion&Friends, City Center one West, Jankomir 33
Fashion&Friends, Arena centar, Vice Vukova 6
SPLIT – Guess Jeans Store, Marmontova 7
Guess Jeans store, Mall of Split, Josipa Jovića 93
Fashion&Friends, TC Joker, Put Brodarice 6
Fashion&Friends, City Center one Split, Vukovarska 207
ZADAR- Fashion&Friends, Supernova, Ulica akcije Maslenica 1
RIJEKA – Fashion&Friends, Tower Centar, Janka Polića Kamova 81a

PRODAJNA MJESTA GUESS ACCESSORIES:
ZAGREB - Guess Accessories Avenue Mall, Avenija Dubrovnik 16
Guess Accessories City Center one East, Slavonska avenija 11d
SPLIT - Guess Accessories City Center one Split, Vukovarska ul. 20
RIJEKA - Guess Accessories, Tower Centar, Janka Polića Kamova 81a

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju