Posteri su puno više od ukrasa u tinejdžerskoj sobi. Njih su kao ukras doma prigrlili i dizajneri interijera, a u njihovu je korištenja, savjetuju stručnjaci, bitno pronaći postere koji idu uz vas, vaš stil i vaš dom.

Galerija Posteri kao ukras doma Posteri kao ukras doma Posteri kao ukras doma +16 Posteri kao ukras doma

Postere između ostalog možete donijeti kao suvenir s putovanja, s neke izložbe ili koncerta..., a postoje i brojne stranice preko kojih možete naručiti što vam se sviđa.

Najbolji dio ukrašavanja doma posterima je taj što oni ne koštaju cijelo bogatstvo. Posteri su relativno jednostavan i fleksibilan način da svoje zidove ukrasite pristupačnom umjetnošću. Pomno odabrani i lijepo uokvireni posteri mogu biti dostojna zamjena za likovnu umjetnost kada vam budžet ne dozvoljava skuplje investicije.

Stručnjaci za interijer imaju nekoliko savjeta koje je dobro slijediti prilikom odabira postera.

1. Veličina je važna

Izmjerite zid koji želite ukrasiti posterom i imajte na umu da ćete i vi i drugi ljudi, vaši gosti, taj poster promatrati s određene udaljenosti. U većini slučajeva veća opcija bit će bolja, osim ako posterom ne popunjavate neku prazninu ili nadopunjavate već postojeću galeriju na vašem zidu.

Posteri kao ukras doma Posteri kao ukras doma (Foto: Living4media)

2. Razmislite o paleti boja

Poster se kao i ostatak namještaja mora uklapati u vaš dom. Dobro razmislite o paleti boja koja će se uklopiti u vaš interijer.

Posteri kao ukras doma Posteri kao ukras doma (Foto: Living4media)

3. Osim boje, nemojte zanemariti ni stil, temu, raspoloženje...

I ovdje je bitno obratiti pozornost na detalje zahvaljujući kojima će posteri učiniti vaš dom ugodnim, prije svega vama samima.

Posteri kao ukras doma Posteri kao ukras doma (Foto: Living4media)

4. Pametno birajte okvire za postere

Okvir nije samo okvir. On je detalj koji priču s posterima čini još boljom. Zato se potrudite oko odabira okvira kako konačni rezultat bio što bolji.

Posteri kao ukras doma Posteri kao ukras doma (Foto: Shutterstock)

15 fotografija zbog kojih ćete razmisliti o staklenoj stijeni u kući ili stanu Staklena stijena u domu - 10 Staklena stijena u domu - 13 Staklena stijena u domu - 6 +12 Staklena stijena u domu - 5

10 trendova u uređenju interijera koji će se istaknuti u ovoj godini Trendovi u uređenju interijera 2024. Trendovi u uređenju interijera 2024. Trendovi u uređenju interijera 2024. +8 Trendovi u uređenju interijera 2024.

 

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju