'Mislim da bi mnogi ljudi ostali iznenađeni kad bi znali što sve zapravo jedu Viktorijine anđelice,' izjavila je Karlie Kloss uoči velikog showa ovog branda donjeg rublja u Londonu. Lijepa Amerikanka pritom nije govorila o gladovanju, već o slatkim i masnim zalogajima koje bi rijetko tko povezao uz supermodele. Ove slavne dame redovito vježbaju i kroz godinu se hrane zdravo, pa si ponekad priušte i koji 'zabranjeni' sastojak


1. Keksići za Karlie Kloss

Mnoga jutra Karlie Kloss započinje keksom! Riječ je dakako o zdravoj varijanti slatke poslastice po imenu Karlie Kookie, koju je slastičarka Christina Tosi kreirala za njujorški mliječni bar Momofuku po njenom ukusu. Riječ je keksu koji se radi od cjelovitog zobenog brašna, badema, maslinovog ulja i s dodatkom agave, a po svojem sastavu nalikuje energetskoj pločici.

2. Slanina za Jourdan Dunn
Britanski supermodel voli eksperimentirati s hranom, i uživati u raznovrsnoj hrani. Jede sve od začinjenih tajlandskih i malezijskih curryja, jela iz woka i ribi pripremljenoj na pari. Ne odriče se čak ni domaćeg specijaliteta – bacon butties odnosno sendviča s prženom slaninom.

Viktorijine anđelice redovito vježbaju s osobnim trenerima pa se ne odriču ni slatke i masne hrane poput muffina ili prženih kobasica.

3. Muffini za Devon Windsor
Američki supermodel ponosi se brzim metabolizmom, pa jede sve - u umjerenim količinama. Kad joj se jede nešto slatko obično poseže za muffinom, ali pojede samo jedan (a ne pet komada!). Ne može odoljeti ni čokoladi, ali nakon uživanja u hrani baca se na vježbanje.

4. Kobasice i jaja za Lilly Donaldson
Britanski supermodel i manekenka uživa u dobroj hrani, a dan obično započinje zobenom kašom zaslađenu javorovim sirupom ili medom. Osobito gušta u domaćim specijalitetima poput klasičnog britanskog doručka koji sadrži jaja na kajganu i pržene engleske kobasice.

5. Sladoled za Alessandru Ambrosio
Viktorijina anđelica i majka dvoje djece zalaže se za umjerenost u jelu i redovito vježbanje. Da si s vremena na vrijeme priušti i koji 'nezdravi' zalogajčić, najbolje pokazuju fotografije svjetskih reportera koji ju tijekom ljeta redovito 'uhvate' kako uživa u sladoledu.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju