Brigitte Macron sa suprugom Emmanuelom Macronom otputovala je u Armeniju gdje su se francuski predsjednik i prva dama družili s predstavnicima armenijske vlade, a jedan potez Brigitte Macron posebno je privukao pažnju.

Galerija Brigitte Macron u crvenoj haljini i crnim štiklama - 5 Brigitte Macron u crvenoj haljini i crnim štiklama - 7 Brigitte Macron u crvenoj haljini i crnim štiklama - 3 +2 Brigitte Macron i Emmanuel Macron posadili su drvo u memorijalnom centru u Armeniji

U sklopu posjeta Armeniji, Emmanuel Macron i njegova supruga Brigitte Macron posjetili su i memorijalni centar Tsitsernakaberd posvećen žrtvama genocida. Francuski predsjednički par ondje je simbolično posadio drvo, a tijekom radova i kopanja zemlje Brigitte nisu smetale visoke potpetice. Njen potez u štiklama sa zanimanjem je pormatrala čitava armenijska delegacija koju su većinom činili muškarci i tek pokoja žena.

Crne salonke s visokom potpeticom prva dama Francuske kombinirala je uz crvenu haljinu dužine do koljena i elegantni crni kaput. Pogledajte i gležnjače Brigitte Macron u kakvima ostale prve dame nećemo nikada vidjeti.

Brigitte Macron u crvenoj haljini i crnim štiklama - 3 Brigitte Macron u crvenoj haljini i crnim štiklama (Foto: AFP)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju