Brigitte Macron poznata je po svom ležernom i mladenačkom stilu odijevanja, a takvu kombinaciju izabrala je i za posjet pariškim restoranu Cafe Joyeux gdje rade zaposlenici s hendikepom i autizmom

Galerija Brigitte Macron - 3 Brigitte Macron - 6 Brigitte Macron - 5 +7 Brigitte Macron u gležnjačama ukrašenim metalnim detaljima Crne gležnjače na ravnu petu ukrašene biserima i metalnim detaljima ove zime bile su izbor brojnih djevojaka i žena koje su prolazile našim ulicama, a nosi ih i prva dama Francuske Brigitte Macron.

Gležnjače ukrašene biserima i metalnim detaljima ove zime bile su hit na hrvatskim ulicama, a nosi ih i prva dama Francuske Brigitte Macron

Rokerski model gležnjača, u kakvima prve dame rijetko viđamo, Brigitte je izabrala za posjet pariškom restoranu Cafe Joyeux gdje rade zaposlenici s hendikepom i autizmom.

Gležnjače je kombinirala uz plave skinny traperice i tamnoplavi sako ispod kojeg je nosila crnu majicu. Brigitte Macron tako je pokazala da ne bježi od odjeće kakvu svakodnevno možemo vidjeti i na hrvatskim ulicama.

Kako ukrašene gležnjače koje su obilježile sezonu iza nas nose dame iz Hrvatske, pogledajte u fotogaleriji.
Brigitte Macron - 6 Brigitte Macron u gležnjačama ukrašenim metalnim detaljima Foto: AFP

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju