Korištenje čistilice za lice mnogima je nazaobilazan korak u rutini njege kože. Čistilice su tu da našu kožu očiste, nahrane i učine je glatkom. Ovisno o proizvodu koji odaberete, bitno je slijediti upute za korištenje kako bi vaša koža od proizvoda imala što više koristi.

Jedan od kriterija prema kojem biramo proizvode koje ćemo uvrstiti u skincare rutinu su svakako recenzije. Mišljenja drugih žena koje su proizvod već koristile su koristan podatak prije kupovine proizvoda.

A ako je vjerovati recenzijama, čistilica za lice koja zaslužuje mjesto u našim kupaonskim ormarićima je balzam za čišćenje lica od zobi brenda The Inkey List.

Kako se navodi u opisu,"The Inkey List Oat Cleansing Balm" kožu čisti i pomaže u održavanju njezine vlažnosti. Osim toga, on kožu zaglađuje, smanjuje mitesere i pomaže u smanjenu crvenila i iritacija.

Ovaj balzam za čišćenje tu je i da nježno otopi šminku i ukloni višak masnoće, a da pritom osjetljivoj i nadraženoj koži ne oduzme potrebnu vlažnost.

Bonus je činjenica da se proizvod može nanijeti kao hranjiva maska za lice na način da se ostavi da djeluje 10 minuta.

Sve navedeno tvrdnje su proizvođača. A što o čistilici kažu dame koje je koriste? One balzamu uglavnom dijele visoke ocjene, četvorke i petice. Prosječna ocjena proizvoda kreće se između 4,0 i 4,5 od 5.

Neke od oduševljenih komentara donosimo u nastavku.

Ovaj proizvod izvrsno skida šminku i pomaže u održavanju lijepe teksture kože. Jako mi se sviđa, pogotovo jer je pristupačan. Koristim već drugu tubu.

Volim ovaj proizvod zbog nekoliko razloga. Prvi je super cijena. Osim toga, ovaj proizvod je užitak za koristiti. Mislim da će u njemu posebno uživati ljudi sa suhom kožom. Vrlo lako skida šminku.

Ovo je najbolji balzam za čišćenje koji sam ikad koristila. Lako uklanja svu šminku, a ako ga pravilno koristite ne trebate puno proizvoda. Za one koji imaju suhu kožu ili žele dodatnu hidrataciju - jako je hidratantan.

Koristim ga već dvije godine i najbolji je za moju mješovitu kožu sklonu aknama. Ne zatvara mi pore, vrlo je glatke teksture i lako se nanosi.

Inače, balzam dolazi u pakiranju od 150 mililitara, a cijena je 12,40 eura (93,38 kn).

The Inkey List Oat Cleansing Balm The Inkey List Oat Cleansing Balm (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju