Osim klasičnih frizura, proljeće nam donosi nove trendove i kada su u pitanju intimne frizure. Provjerite koja je klasična retro intimna frizura trenutno u modi

Izgleda da po pitanju intimnih frizura 2017. godina donosi isti "raspored" novih trendova kao i 2016. godina.

Naime, prema anketi jednog poznatog beauty brenda u kojoj je sudjelovalo 3000 žena, trenutno je u modi – šumica.

'Čak 67 posto ispitanica izjavilo je kako trenutno ne preferiraju skidanje dlačica s najintimnijih dijelova tijela.'

Čak 67 posto ispitanica izjavilo je kako trenutno ne preferiraju skidanje dlačica s najintimnijih dijelova tijela i nose isključivo prirodni pošumljeni izgled, dok su među ostalim ispitanicama najpopularnije intimne frizure su brazilka i podšišani trokutić.

Šumica uvijek ima veliku popularnost tijekom hladnijih godišnjih doba dok se na početku ljeta žene češće odlučuju za potpuno ili djelomično uklanjanje dlačica.

Oko potpuno prirodnog 'looka' intimne zone uvijek se vode rasprave. U posljednje vrijeme sve više žena zagovara prirodni 'look' dok s druge strane mnoge žene misle da je takva intimna frizura neuredna. Prema prošlogodišnjem istraživanju sveučilišta Kalifornija, čak 60 posto žena depilira bikini zonu zbog higijene, a drugi najčešći razlog za uklanjanje dlačica su preferencije partnera.

Provjerite u kojim situacijama ne biste trebali depilirati bikini zonu, a zatim saznajte 7 činjenica o brazilskoj depilaciji koje kozmetičarke skrivaju od vas.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju