Bijele pamučne gaćice izvrstan su odabir za žene, a pogotovo u ljetno vrijeme. Riječ je o vrsti donjeg rublja koji dopušta koži da diše te tako smanjuje rizik od razvoja bakterija na intimnom području.

Galerija Bijele pamučne gaćice vraćaju se u modu Bijele pamučne gaće iz trgovina 2019. - 2 Bijele pamučne gaće iz trgovina 2019. - 1 +3 Bijele pamučne gaće iz trgovina 2019. - 4

Ne samo da je riječ o zdravijoj opciji od primjerice sintetičkog rublja, već je u pitanju i vrlo udobnom komadu u kojem se žene osjećaju posebno dobro. Povrh svega takvo rublje se lako održava, a pere se na 90 Celzijevih stupnjeva bez bojazni da će se raširiti ili uništiti.

Bijele pamučne gaćice visokog struka bile su iznimno popularne u osamdesetim godinama prošlog stoljeća. Svi su nosili pamuk jer nije bilo previše drugih opcija, a često se upravo taj model nazivao “bapskim”. S vremenom su se na tržištu pojavili novi modeli i materijali, a bijele pamučne gaćice su pale u drugi plan.

Nosite li bijelo pamučno rublje?

glasova:

Ako je suditi prema preferencijama modnih blogerica, influenserica i Instagram modela bijele pamučne gaćice su jedan od glavnih trendova u intimnom rublju u 2019. godini.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte izbor bijelih pamučnih gaćica iz hrvatskih trgovina.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju