Premijere filmova, televizijskih serija i odlasci na prve dodjele nagrada uvijek su popraćene s mnogo stresa. Slavne dame tjednima biraju haljine, usklađuju frizuru i šminku kako bi zablistale pred objektivima fotoaparata. Posebno je stresno glumicama koje se po prvi puta pojavljuju na tako glam događaju jer se žele pokazati u najboljem svjetlu, a pri tome nemaju niti puno iksutva niti vojsku stilista

Galerija Crveni tepih nekad i danas - 11 Crveni tepih nekad i danas - 10 Crveni tepih nekad i danas - 9 +6 Blake Lively - 2005. dodjela nagrada Kids Choice Awards i 2018. projekcija filma Deadpool 2 Danas su ove glumice i pjevačice stilski uzor i mnogima modne ikone, no tu su reputaciju polako gradile kroz godine i lekcije odijevanja.

U našoj fotogaleriji pogledajte poznate žene iz svijeta glazbe i filma u prvim modnim igrama na crvenom tepihu. Neke od njih su gotovo neprepoznatljive, a sve su bez sumnje prošle nevjerojatnu stilsku transformaciju.

Crveni tepih nekad i danas - 8 Blake Lively - 2005. dodjela nagrada Kids Choice Awards i 2018. projekcija filma Deadpool 2 (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju