Formula za savršen seks ne postoji jer sve ovisi o partnerima, njihovim željama i potrebama, ali brojna istraživanja su potvrdila kako žene imaju omiljenu pozu u kojoj najbrže i najlakše dolaze do orgazma

Jedna od najjednostavnijih, a pritom i najpopularnijih poza u seksu svakako je misionarska. Položaj u kojem žena leži na leđima, a muškarac je na njoj baza je svakog seksa.

Ova poza omogućuje maksimalan kontakt s partnerovim tijelom i usnama, strastvene poglede i uzdahe koji su vrlo jaki pokretači strasti.

Misionarska poza je najstarija, najjednostavnija i mnogima omiljena poza.

Isto tako, u ovom položaju najjednostavnije je doći do ženske G-točke koja također može biti odgovorna za snažan orgazam. No misionarac ne mora biti dosadan jer ova poza može se izvesti na razne načine, a mi vam donosimo tri najpopularnija koji garantiraju najjači orgazam.
 
1. Klasična misionarska poza
Žena leži na leđima raširenih nogu. Muškarac leži na njoj savijenih koljena ili ispruženih nogu oslanjajući tijelo na dlanove ili laktove. Muškarac diktira tempo i snagu odnosa. Za pojačani užitak žena može stavit jastuk ispod zdjelice (stražnjice).

2. Obrnuta misionarska poza
Poza kao stvorena za žene koje vole dominirati u seksu. Muškarac leži na leđima lagano raširenih nogu, a žena je na njemu naslonjena na dlanove ili laktove pored njegove glave. U ovoj varijanti žena diktira tempo no muškarac može sudjelovati podizanjem zdjelice.

3. Misionarac pod kutom
Žena leži na leđima raširenih nogu. Muškarac leži na njoj, ali pod kutom od 45 stupnjeva, odnosno lagano zarotiran u lijevo ili desno. Za komotniji položaj i jači užitak žena može jednu nogu ispreplesti si njegovom i olakšati mu kretnje.

Pogledajte koje su još poze u seksu stvorene za stimulaciju G-točke.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju