Poza u seksu kod koje je žena gora, mnogim muškarcima najdraža je poza. Osim što imaju "čisti" pogled na tijelo žene, ova poza u seksu zahtijeva i najmanji fizički napor s njihove strane

Zavirili smo u glave muškaraca i doznali na što najčešće misle tijekom seksa kada je žena gore:

1. "Ovo je lijepi predah."
Mnogi muškarci inicirat će ovu pozu u seksu jer su se zadihali ili žele spriječiti preranu ejakulaciju. U oba slučaja, treba im trenutak da predahnu. I zato su zahvalni ženama kada žele biti gore.

Poza u seksu kod koje je žena gora, mnogim muškarcima najdraža je poza

2. "Grudiiii!"
Ni jedna druga poza ne pruža muškarcima ne pruža takav fenomenalan pogled.

3. "Što da radim s rukama?"
Kada je žena na njemu, muškarac ima toliko opcija: polutke stražnjice, igranje s klitorisom, vaša kosa, strastveno držanje vašeg lica i ljubljenje, držanje za ruke... Teško je izabrati! Pročitajte i 7 rečenica koje muškarci pomisle kad ženu vide golu.

4. "Mogao bih danima ostati ovako."
Lijeni seks je najbolji seks. Svi znamo da je tako.

5. "Molim te, nemoj mi slomiti penis."
Koliko god obožavali ovu pozu u seksu, muškarcima je uvijek na kraju pameti da će se nešto loše dogoditi dok je žena gore. Boje se da će se njihov "ponos" ozlijediti ako žena napravi jedan krivi pokret.

6. "Da barem sad imam kameru."
Mnoge žene ne osjećaju se baš najugodnije u ovoj pozi u seksu jer muškarac ima pogled na njihovo tijelo. No, dečki apeliraju na cure da se prestanu brinuti jer ovo što vide njima je spektakularno. Pročitajte i 6 rečenica koje nikada ne smijete reći kada ste goli.

7. "Ok, na meni je opet red."
Iako vole kada je žena gore, muškarac će u nekom trenutku biti spreman promijeniti pozu pa cure, kada poželite okret samo mu to dajte do znanja.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju