Kod planiranja vjenčanja mladencima je važno i s kakvom će pozivnicom goste pozvati na pir. A pozivnica mladenaca koji će svadbu imati u Imotskom toliko je genijalna da je postala viralni hit na Facebooku

Genijalna pozivnica za vjenčanje koje će se 26. studenog održati u crkvi u Zagvozdu, a svadbeno slavlje u restoranu u Imotskom, oduševila je Hrvatsku.

Pozivnica mladenaca koji će svadbu imati u Imotskom toliko je genijalna da je postala viralni hit na Facebooku

Mladenci su se dosjetili duhovite ideje i u pozivnici se našalili s običajem darivanja novca na svadbama pri čemu se nerijetko gleda koliko je tko bio darežljiv. Ovi mladenci pozivnicu su napravili u obliku obrasca za plaćanje računa na kojem goste pozivaju da uplate što veći iznos u eurima ili kunama u svrhu plaćanja stolice. Način plaćanja je kuverta, a mjesto izvršenja crkva Gospe od Karmela u Zagvozdu. U opisu plaćanja stoji pršut, sir, vino rakija, janjetina i slično.

Fotografija pozivnice objavljena na Facebooku u manje od 24 sata skupila je više od 10.500 lajkova, a mnogi su komentirali da originalniju pozivnicu nisu vidjeli.

„Napravio sam u životu dosta pozivnica i ova mi je predobra. Originalno i duhovito. Veliki lajk“, komentirao je Božidar, a javila se i Anamarija koja je ovu briljantnu pozivnicu i dobila.

„Prvo nas je sve srce imalo opalit kad smo vidjeli crvenu uplatnicu, a tek smo nakon 5 minuta skontali da je pozivnica“, napisala je Anamarija.

"Ovo je fenomenalno, predložit ću sinu da takve napravi za svadbu iduće godine", oduševljena je Andreja.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju