Kod planiranja vjenčanja mladencima je važno i s kakvom će pozivnicom goste pozvati na pir. A pozivnica mladenaca koji će svadbu imati u Imotskom toliko je genijalna da je postala viralni hit na Facebooku

Genijalna pozivnica za vjenčanje koje će se 26. studenog održati u crkvi u Zagvozdu, a svadbeno slavlje u restoranu u Imotskom, oduševila je Hrvatsku.

Pozivnica mladenaca koji će svadbu imati u Imotskom toliko je genijalna da je postala viralni hit na Facebooku

Mladenci su se dosjetili duhovite ideje i u pozivnici se našalili s običajem darivanja novca na svadbama pri čemu se nerijetko gleda koliko je tko bio darežljiv. Ovi mladenci pozivnicu su napravili u obliku obrasca za plaćanje računa na kojem goste pozivaju da uplate što veći iznos u eurima ili kunama u svrhu plaćanja stolice. Način plaćanja je kuverta, a mjesto izvršenja crkva Gospe od Karmela u Zagvozdu. U opisu plaćanja stoji pršut, sir, vino rakija, janjetina i slično.

Fotografija pozivnice objavljena na Facebooku u manje od 24 sata skupila je više od 10.500 lajkova, a mnogi su komentirali da originalniju pozivnicu nisu vidjeli.

„Napravio sam u životu dosta pozivnica i ova mi je predobra. Originalno i duhovito. Veliki lajk“, komentirao je Božidar, a javila se i Anamarija koja je ovu briljantnu pozivnicu i dobila.

„Prvo nas je sve srce imalo opalit kad smo vidjeli crvenu uplatnicu, a tek smo nakon 5 minuta skontali da je pozivnica“, napisala je Anamarija.

"Ovo je fenomenalno, predložit ću sinu da takve napravi za svadbu iduće godine", oduševljena je Andreja.