Stigle su dobre vijesti za buduće mladenke kojima se sviđa stil vojvotkinje Meghan Markle. Dizajnerica Stella McCartney, čije ime stoji iza druge vjenčanice koju je nosila vojvotkinja, službeno je ušla u svijet vjenčanja svojom novom kolekcijom vjenčanica.

Kolekcija naziva "Made with Love" nudi dizajneričin moderan pogled na to kako bi vjenčana haljina trebala izgledati, a među haljinama se našla i ona inspirirana haljinom koju je Meghan Markle nosila na svečanu večeru. Radi se o bijeloj kreaciji s ruskom kragnom, golih ramena i leđa.

Kolekcija se sastoji od sedam elegantnih haljina za vjenčanje, ali i kombinezona od čipke te odijela za moderne mladenke koje žele nešto potpuno drugačije za svoj veliki dan.

Vjenčanica inspirirana haljinom vojvotkinje dio je nove kolecije Stelle McCartney Vjenčanica inspirirana haljinom vojvotkinje dio je nove kolecije Stelle McCartney Foto: stellamccartney.com

Svaki komad iz kolekcije ima mali znak pažnje ušiven s unutarnje strane. Radi se o plavoj oznaci s porukom same dizajnerice, koja je objasnila da se radi o nečemu plavom i nečemu novom.

Kolekcija će biti dostupna odabranim trgovinama same dizajnerice, kao i kod maloprodajnih partnera kao što su Harrods, Net-a-porter.com, Selfridges, Saks Fifth Avenue i Nordstrom, koji na svojim stranicama u ponudi ima haljinu rađenu po uzoru na vojvotkinjinu, a koja košta 36.934,25 kuna.

Zasigurno se ne radi o opciji za koju možemo reći da je povoljna, ali žene su za svoj veliki dan spremne izdvojiti više nego inače. Stoga za one koji to vole i žele postoji opcija da na svoj veliki dan izgledaju kao Meghan.

Nordstrom haljinu prodaje za 36.934,25 kuna Nordstrom haljinu prodaje za 36.934,25 kuna Foto: nordstrom.com

 


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju