Pouzdan, snažan i svestran. Tako svog savršenog partnera opisuju radijska voditeljica Ivana Mišerić i glumica u hit seriji, Katarina Baban.

 Obje su na svojim društvenim mrežama pokazale kako rješavaju svoje probleme i na koga se mogu osloniti. Uredan i pospremljen dom, oaza je mira u današnjem užubanom tempu života, a jednostavna i pametna rješenja koja olakšavaju svakodnevne aktivnosti čišćenja doma, danas su nužnost.
Tako su i Ivana i Katarina za svog savršenog partnera izabrale novi 3u1 ručni usisavač koji radi bez kabla, jednostavno dopire i do najskrovitijih mjesta i ono najvažnije, u potpunosti je multitasking jer istovremeno usisava i briše podove.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Neki bi rekli da je ovo usisavač za ljenjivce 😝...jer taj usisava i pere pod u isto vrijeme! Šparanje vremena uz minimum naprezanja. To volimo. ☺ Prvo sam bila jako skeptična, gledam ga već neko vrijeme u dućanu i nisam ga kupila...kao bolje krpom poslije usisavanja, ono...old school. Ipak je mala plava zvijer došla u kuću nakon puno premišljanja. Ovo je najbolja stvar za podove koja trenutno postoji pogotovo ako imate psa koji slini po pločicama i parketu kao da je u Sahari (istina -sibirskom samojedu je uvijek vruće). Sjajno! I podovi i Philips. @philips_hr Ovo je proizvod koji s oduševljenjem reklamiram jer stojim iza toga da ćete se oduševiti i vi. . . . #mojsavrsenipartner #speedpromaxaqua #makelifebetter #philipshrvatska

Objavu dijeli Ivana Miseric (@ivana_miseric)

Mokro čišćenje vrlo često predstavlja problem jer iziskuje vrijeme, posvuda su kante i krpe koje ne znate gdje pospremiti nakon čišćenja, ali Philipsov SpeedPro Max Aqua predstavlja elegantno rješenje za sve probleme čišćenja i usisavanje.

Od sada usisavate i brišete pod u jednom potezu

Jednostavno, ovaj usisavač idealan je 3 u 1 uređaj, koji ima funkciju brisanja, te revolucionarno ostavlja vaše podove besprijekorno čistima jer usisavač kupi prašinu, a sustav mokrog čišćenja učinkovito briše svaki pod. Uz aqua boost sustav dovoljno je jednom pritisnuti pedalu na nastavku za pranje da biste jednostavno i brzo uklonili čak i tvrdokorne mrlje.

Uz to, ovaj je usisavač iznimno jednostavan za korištenje. Nema više muke s kablovima i utičnicama jer baterija ovog bežičnog usisavača traje oko 75 minuta što je i više nego dovoljno za usisavanje cijelog stana ili kuće. Uz LED sustav osvjetljenja ni najsitnija prljavština ne može vam promaknuti. No, o njegovoj funkcionalnosti dovoljno govori činjenica da uz samo jedan pritisak gumba dobijete praktičan ručni usisavač koji možete koristiti za čišćenje kauča, fotelja, kreveta i drugih površina. Ovo je posebno oduševilo Ivanu koja je i sama vlasnica psa, ali više ne gubi strpljenje jer jednostavno usiše sve dlake s tepiha ili namještaja.

Nema više saginjanja da biste dohvatili površine ispod komode ili stola jer s usisnim nastavkom 360° jednostavno manevrirate u svim smjerovima i na svim površinama. Jednostavno, brzo i moćno usisavanje uz istovremeno mokro čišćenje garantira elegantno rješenje svih vaših problema s čišćenjem.

Više informacija potražite na Philips SpeedPro Max Aqua.


 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju