Dugi i sretni brakovi rijetkost su među osobama iz javnog života, kako u svijetu tako i u Hrvatskoj. Upravo zato prisjetili smo se nekih od rekordera iz Hrvatske koji su u braku već 15, 25 ili 35 godina.

Galerija Ivana Vrdoljak Vanna i Andrija Vrdoljak u braku su od 1998. godine Jadranka i Dubravko Ivaniš, poznatiji pod nadimcima Yaya i Ripper, u braku su od 2001. Ljupka Gojić i Mihael Mikić u braku su od 2006. godine +6 Anica i Robert Kovač u braku su od 2001. godine

Hrvatska pjevačica Ivana Vrdoljak, poznatija pod nadimkom Vanna, u braku je s filmskim producentom Andrijom Vrdoljakom od 1998. godine, a ponosni su roditelji dvoje djece – kćeri Jane i sina Luke.

I nakon 25 godina veze znaju se vidjeti kako se drže za ruke dok šeću gradom i obavljaju svakodnevne sitnice.

Lejla i Tarik Filipović nedavno su proslavili 15. godišnjicu braka Lejla i Tarik Filipović nedavno su proslavili 15. godišnjicu braka (Foto: Sandra Simunovic/Cropix)

Nekoliko sati prije ulaska u 2008. godinu Lejla i Tarik Filipović izgovorili su sudbonosno da pred prijateljima i članovima obitelji. Bivša hrvatska misica i poznata hrvatska manekenka s hrvatskim glumcem i voditeljem u sretnom je braku već 15 godina.

Slavni par u intervjuima je priznao da se tajna njihova braka iskazuje kroz male znakove pažnje – od iznenadnih poklona poput lijepe kitice cvijeća, preko odlaska na koncert ili zajedničke večere do nekog romantičnog putovanja.

Anja Šovagović i Dragan Despot u braku su od 1986. godine Anja Šovagović i Dragan Despot u braku su od 1986. godine (Foto: Arhiva/Cropix)

Jedan od najdugovječnijih parova na hrvatskoj sceni su glumci Anja Šovagović i Dragan Despot. Upoznali su se na daskama koje život znače te glumili ljubavnike na sceni prije nego što su postali ljubavni par u stvarnom životu. Njihova ljubav traje već 37 godina.

"To je dobar muž": Potez Georgea Clooneyja na crvenom tepihu s Amal o kojem se priča George i Amal Clooney na crvenom tepihu - 3 Amal i George Clooney na crvenom tepihu George i Amal Clooney na crvenom tepihu - 1 +0 George i Amal Clooney na crvenom tepihu - 2

Koji su to slavni parovi u braku dugom već više od 15, 25 ili 35 godina, otkrijte u fotogaleriji na početku teksta.

Viktorija i Dino Rađa u braku su od 2001. godine Viktorija i Dino Rađa u braku su od 2001. godine (Foto: Jakov Prkic/Cropix)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju